Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai verwelkomt Swiss Sense !!

 

Voor iedereen die op zoek in naar een goed bed, is het handig en zinvol een bezoek te brengen aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai. Hier bevinden zich meerdere bedden winkels zoals Sleepwise (Kloosterstraat 96), Matthieu’s beddenbedrijf (Vlaamse Kaai 23), Revor store en binnenkort Swiss Sense (Vlaamse Kaai 63).

Op de Bedden Boulevard Antwerpen vind je merken zoals Carpe Diem Beds of Sweden, Het Belgisch Bed, Fylds’, Kreamat, Metzeler, Magnitude, Swissflex, Auping, Tempur en bijvoorbeeld Revor. Reden genoeg om een dagje Antwerpen-Zuid te plannen en een bezoek te brengen aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstaat – Vlaamse Kaai.

DOE DE SLAAPTEST

De Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai verwelkomt Swiss Sense. Swiss Sense is een nieuwe speler op de Belgische markt. Swiss Sense heeft in korte tijd meerdere winkels geopend. De meeste Swiss Sense winkels zijn relatief klein van oppervlakte. Zo is de winkel in Knokke slechts 90 m² groot. De Swiss Sense winkel die binnenkort geopend wordt op de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstaat – Vlaamse Kaai zal een oppervlakte hebben van ca. 300 m². Voorheen was hier de Revor store gevestigd die om een onduidelijke reden verhuist is naar een andere locatie.

Het assortiment van Swiss Sense beperkt zich tot boxsprings. Swiss Sense is al langer actief in Nederland. Op het internet vind je veel (vooral negatieve) reacties op Swiss Sense. Vooral de lange levertijden en kwaliteit zijn blijkbaar een heikel punt. Op de website van Swiss Sense wordt rijkelijk gestrooid met historische informatie van de oprichtersfamilie, de familie Diks. Swiss Sense zelf is opgericht in 2002, maar heeft niets te maken met Zwitserland of Zwitserse kwaliteit. Misschien is dat wel een beetje misleidend. Hoe dan ook: we kijken uit naar de komst van Swiss Sense op de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai.

Bij Sleepwise kan je terecht voor de merken Carpe Diem Beds of Sweden, Het Belgisch Bed, Fylds’, Kreamat, Metzeler, Magnitude, Swissflex, Tempur en Revor. En niet alleen voor boxsprings maar ook voor lattenbodems, dekbedden en bedtextiel. Sleepwise heeft ook de grootste collectie hoofdkussens van de regio Antwerpen. Bij Sleepwise heb je de keuze uit meer dan 60 verschillende hoofdkussens. Voor de hoofdkussens bestaat ook een testprogramma.

Bij Matthieu’s beddenbedrijf kan je vooral terecht voor het merk Auping, maar Matthieu’s beddenbedrijf verkoopt ook Tempur en Magnitude.

Breng dus een bezoek aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai en vergelijk de verschillende winkels op kwaliteit, prijs en service van de aangeboden producten.

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *