In bed met Madonna? (Je maakt een grapje?)

HET BED HET BELANGRIJKSTE MEUBEL IN HUIS

Het prettige van deze titel is, dat het de aandacht op het bed vestigt. Het bed is mijn inziens het belangrijkste meubel in huis. Via de titel van de film van Madonna wordt hier nog eens extra de aandacht op gevestigd. Met Madonna erbij krijgt het natuurlijk ook een bepaalde lading. Madonna is controversieel en het is haar gelukt, dat zelfs de Paus de concerten inItalië heeft weten te verbieden.

WAT HEEFT GOED SLAAPCOMORT MET MADONNA TE MAKEN?

Om eerlijk te zijn? Helemaal niks 😉 Het geeft mij de gelegenheid om het belang van goed slapen nog eens te onderstrepen en dat best je voldoende aandacht besteedt bij het uitzoeken van een nieuwe matras en bijbehorende bedbodem. Lees bijvoorbeeld ’11 handige tips bij het kopen van een nieuw bed’. Dan ga je goed voorbereid op stap. Of download hier ons gratis rapport van ‘de 6 meest gemaakte fouten bij de aankoop van een matras of bed’.

Wil jij ook de kwaliteit van je slaap drastisch verbeteren? Bel ons op 03 385 31 21 of maak hier een afspraak.

DOE DE SLAAPTEST

MADONNA DE MEEST SUCCESVOLLE POPSTER VAN HET MOMENT

‘In bed met Madonna’ is een film uit 2007 waar je een blik krijgt achter de schermen van haar ‘Blond Ambition’ tour, de,wereldtournee in 1999. In deze film kan je haar ware schoonheid bewonderen. In de film ‘In bed met Madonna’ zie je haar optreden als moederfiguur, zakenvrouw, sekssymbool, zangeres en danseres.

Je krijgt de indruk dat je een intieme blik achter de schermen krijgt van deze ‘Blond Ambition’ tour.

Maar niets is minder waar. Niets in haar films, liedjes of videoclips is toevallig. Madonna denkt over alles na.

Je ziet Madonna in haar hotelkamer, tijdens haar stage show, in haar kleedkamer, in haar boudoir. En natuurlijk zijn er verschillende scenes in bed.

Lees ook ’16 Geweldige Wake Up Happy Songs’

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *