Tempur Breeze: de vijf belangrijkste voordelen

  • Breeze zijn visco-elastische matrassen van TEMPUR
  • de matrassen nemen de vorm van je lichaam aan
  • je ervaart geen druk en gaat minder woelen
  • de Breeze matras bevat een open celstructuur voor een ideale ventilatie
  • ideaal voor mensen die snel en veel transpireren

Wist je dat Tempur uitpakt met een nieuwe collectie matrassen?
Tempur klinkt je waarschijnlijk heel bekend in de oren. Het zijn de visco-elastische matrassen die de natuurlijke vorm van je lichaam aannemen. Hierdoor ervaar je geen druk op je lichaam, slaap je heerlijk en ga je minder woelen en draaien.  Tempur verwent je nu met een nieuwe reeks: de Breeze matrassen.

DOE DE SLAAPTEST

Wist je dat de Tempur Breeze matrassen ideaal zijn voor mensen die vaak transpireren in bed?
Het meest typische kenmerk van de Breeze matrassen is dat ze een open celstructuur hebben. Daardoor ventileert het matras uitstekend. Maar met de Breeze matrassen gaat Tempur nog een stapje verder. Tempur ontwikkelde het nieuwe Climate Material waarmee de hoezen van de Breeze matrassen gemaakt zijn. De hoezen nemen overmatig vocht op en voeren het ook af. Ideaal dus voor mensen die gemakkelijk transpireren in hun slaap. Kom op een Breeze matras liggen en ervaar het frisse gevoel van deze matrashoes. De Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Original, Sensation en Cloud. Elk van die uitvoeringen bezorgt je een ander gevoel. Jij kiest welke uitvoering voor jou het beste ligt.

Wist je dat Sleepwise voor jou een prachtig aanbod maakt?
Ook deze nieuwe collectie Breeze matrassen en de bijbehorende bedbodems kunnen in een bestaand bedkader ingebouwd worden. Sommige mensen houden er aan om hun bedkader te behouden en dat begrijpen we. Maar misschien had je toch liever een heel nieuw bed? Wel dan hoef je nu niet meer te twijfelen want Sleepwise biedt je het bedkader GRATIS aan! Koop je 2 elektrische bodems en 2 matrassen dan krijg je het bedkader t.w.v. 1.298,-€ GRATIS. Het gaat hier over de prachtige Duet en Prestige bedcollectie van Tempur. Je kiest de bedombouw en het hoofdbord in drie verschillende stofkleuren en twee kleuren lederlook.

DOE DE SLAAPTEST

Een deal om niet te missen dus.
Overweeg je de aankoop van Tempur visco-elastische matrassen, dan raden wij je zeker aan om de nieuwe Breeze collectie te komen bekijken.

Tot gauw!

Natascha Wouterson
Wake up Happy

De ultieme TEMPUR koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *