Nieuwe boxspring kopen? Loop niet het risico om Carpe Diem Beds of Sweden te vergeten!

De prachtige luxueuze boxspringbedden van Carpe Diem Beds of Sweden zijn je waarschijnlijk niet onbekend ! Het is een boxspring met ongeëvenaard ligcomfort. Als je er eenmaal op gelegen hebt, dan ben je meteen verkocht.

DOE DE SLAAPTEST

 En het wordt nog beter: vandaag pakt Carpe Diem uit met een vernieuwd gepatenteerd veersysteem: het CSP systeem. In elke pocketveer afzonderlijk, integreert Carpe Diem de natuurlatex afdeklaag. Met deze aanpassing kunnen de veren onafhankelijker van elkaar blijven werken met de topmatras en natuurlijk met jouw lichaam. Deze nieuwe generatie Carpe Diem bedden hebben een nog betere drukverlichting van wel 12% ten opzichte van traditionele boxspringbedden. Dat blijkt uit testen uitgevoerd door het Zweeds testinstituut Swerea (www.swerea.se)

Malo_mcbe10a_0001_HR

Carpe Diem slaagt er al jaren in om deze pracht en luxe te combineren met drukverlagend en comfortabel slapen. In een Carpe Diem bed vind je steeds de juiste rusthouding zodat alle spieren, wervels en rugwervelschijven perfect de kans krijgen tijdens de nacht om te herstellen.

 ‘In een Carpe Diem bed slapen is als slapen op een wolk’

Deze quote gaat dan ook meer dan op in de vernieuwde versies van de Carpe Diem boxsprings. Ook deze bedden met het vernieuwde veersysteem zijn het resultaat van ambachtelijke handwerk, hebben een prachtig design en een voortreffelijk ligcomfort.

Wij nodigen je graag uit om de geheel vernieuwde Carpe Diem bedden te komen bekijken. Een deel van onze winkel in Schilde is voor deze gelegenheid volledig nieuw ingericht. Je waant je in een heuse Carpe Diem wereld. Alle modellen kan je uitvoerig uittesten. En uiteraard kan je rekenen op ons advies om de kwaliteit van je slaap drastisch te verbeteren.

DOE DE SLAAPTEST

 

Tot dan!

Natascha Wouterson
Wake up Happy
www.sleepwise.be

p.s.
Alle Carpe Diem bedden van alle generaties zijn bedden van topkwaliteit. Ben je toch ook nog geïnteresseerd in voordelige showmodellen van ‘Carpe Diem the previous generation’. Download dan onze gratis Gids Uitverkoop Showroommodellen Carpe Diem hier:  http://www.mijnboxspring.be/

De ultieme Carpe Diem bedden koopgids

Maak gebruik van deze 28 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen om je nieuwe Carpe Diem bed of boxspring te gaan kopen. Veel leesplezier.

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *