Te wam in bed? Traumina dekbedden zijn de oplossing

Slapen onder dons is heel fijn. Maar voor sommige mensen is een donsdeken te warm, zeker in de zomer. Veel mensen denken ook alleen maar aan dons als vulling voor een dekbed. Maar ondertussen zijn er heel wat nieuwe soorten dekbedden op de markt. Traumina is een 1e klas leverancier die dekbedden heeft met vullingen van Kameelhaar, Cashmere en Thinsulate.

• Traumina dekbedden: kameel, cashmere of Thinsulate.
• Kameelhaar en Cashmere: koel in de zomer en warm in de winter.
• Thinsulate: een warm dekbed dat licht aanvoelt.
• Traumina dekbedden heeft voor ieder wat wils!

Een dekbed gevuld met kameelhaar of cashmere
Kamelen leven in gebieden waar het soms heel warm tot wel +40° C kan zijn. Maar in diezelfde gebieden kan ook tot -10° vriezen. Dat maakt de vezels van kameelhaar heel temperatuurregulerend. Onder een dekbed van kameelhaar slapen voelt koel aan in de zomer en heerlijk warm in de winter. Bovendien zijn deze dekbedden ook aangenaam licht.

Cashmere is een zachte vezel van het haar van de Kashmir geit. Deze grove wolvezel verzamelt men door het haar van de geit te kammen. Per jaar oogst men een beperkte hoeveelheid cashmere per geit. Maar voor mensen die snel transpireren is het zeker een goede zaak om een dergelijk dekbed aan te schaffen. Zowel cashmere als kameelharen zijn natuurlijke vezels die goed ademen. Ze zijn dus ook enorm vochtregulerend.

Wat is Thinsulate?
Traumina heeft ook Thinsulate dekbedden in zijn assortiment. Thinsulate is mogelijk een term die je nog niet vaak gehoord hebt. Thinsulate dekbedden zijn gemaakt uit hightech vezels die heel sterk en duurzaam zijn. Onder een Thinsulate dekbed lijkt het alsof je onder een donzen dekbed slaapt. Thinsulate is ook een zeer goed isolatiemateriaal. Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in wintersportkledij. Een andere troef van dit materiaal is dat het vederlichte vezels zijn. Lig je onder een Thinsulate dekbed dan lig je onder een zeer warm maar ook zeer licht dekbed. Een dekbed hoeft echt niet zwaar te zijn om goed warmte af te geven. Maar let op, je zal het ook nooit te warm hebben met dit dekbed want ook in de zomer en het tussenseizoen regelt het het warmtegevoel onder het dekbed perfect. Thinsulate dekbedden kan je wassen op 60° C. En dat is dan weer goed voor allergische mensen.

De Traumina design collectie
Kom gerust even langs in onze Sleepwise winkels in Antwerpen, Schilde of Kapellen. We geven je het beste advies over deze kwalitatief hoogstaande dekbedden met een perfecte en hoogwaardige afwerking. We presenteren je met plezier alle uitvoeringen: Kameel, Cashmere of Thinsulate.

Investeren in een goed dekbed is lang niet zo gek. Zeker niet als je allergisch bent of als je het gemakkelijk te warm in je bed hebt of veel transpireert. Door het juiste dekbed te kiezen zal je slaapkwaliteit er een flink pak op vooruit gaan.

De Traumina dekbedden hebben ook de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Een 2-persoons kamelendekbed in warmteklasse III is al verkrijgbaar vanaf € 599,-. Een goeie prijs dus voor een hoogstaand kwalitatief dekbed waar je jaren plezier van zal hebben.

Sleepwise, Wake up Happy

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *