Met zijn tweetjes verandert alles tijdens het slapen

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. Dit kan ertoe leiden dat je niet meer prettig slaapt. DUX past zich aan deze ontwikkelingen aan en is daarom de ideale matras tijdens de zwangerschap. Ons Pascal-systeem kan makkelijk worden aangepast aan de veranderingen van jouw lichaam tijdens de zwangerschap.

Dit maakt het DUX-bed ideaal tijdens jouw zwangerschap.

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem tijdens de zwangerschap. Onderzoek toont aan dat tussen 50 en 70 procent van alle zwangeren te kampen hebben met rugpijn. Door het toenemende gewicht van de foetus verandert het zwaartepunt van het lichaam verder naar voren. Om deze verschuiving van het gewicht te compenseren, leun je naar achteren, om de belasting naar de spieren in uw rug te verplaatsen. Dit kan spierpijn en rugpijn veroorzaken.

Jouw rugspieren krijgen tijdens de slaap hierdoor niet de rust die ze zo nodig hebben. Ze blijven gespannen als ze niet correct en continu worden ondersteund door het matras. Dit kan ertoe leiden dat jouw spieren zich helemaal niet meer goed en natuurlijk kunnen ontspannen en herstellen, wat vanzelfsprekend onrustige nachten tot gevolg heeft. Als een matras te zacht is, zakt het lichaam te ver naar beneden, net zoals in een hangmat. Hierdoor trekt je wervelkolom op een onnatuurlijke manier krom. DUX past zich aan jouw lichaam aan en ondersteunt de wervelkolom over de gehele lengte. Zo wordt jouw rug op een zo natuurlijke, gezond mogelijke manier ontzien, tijdens je gehele zwangerschap.

Gepatenteerd Pascal-systeem

Dankzij ons gepatenteerd Pascal-systeem zijn onze bedden uniek op de markt. Het Pascal-systeem bezit vervangbare cassettes, waardoor je het bed passend bij jouw lichaamslengte en je gewicht individueel kunt aanpassen.

Je kunt uw DUX-bed eenvoudig aanpassen aan de veranderingen van jouw lichaam. Als je de bovenzijde van het bed verwijdert, vind je de drie cassettes met aparte ondersteunende zones voor schouders, heupen en benen. De vorm en gewicht van jouw  lichaam veranderen tijdens de verschillende fasen van de zwangerschap. Het beste matras laat zich makkelijk aanpassen aan de wisselende eisen. Als je lichaam na de zwangerschap terugkeert naar haar oorspronkelijke vorm, kun je de aanpassingen gewoon ongedaan maken.

Het dynamisch binnenveringssysteem kan zich perfect aanpassen aan je bewegingen

Alleen een dynamisch binnenveringssysteem kan zich ‘s nachts perfect aanpassen aan al je bewegingen. Het op basis van slaaponderzoek ontwikkelde revolutionaire DUX-binnenveringssysteem past zich vanzelf aan het gewicht en de vorm van jouw lichaam aan. Het beweegt met je mee. Het past zich aan de contouren van jouw lichaam aan en biedt hierdoor een voortdurende, dynamische ondersteuning op ieder punt van je lichaam.

Het DUX-binnenveringssysteem is zo flexibel, dat je schouders en heupen wegzakken. Tegelijkertijd is het verend genoeg zodat het jouw rug goed ondersteunt. Belangrijke drukpunten, in het bijzonder de wervelkolom, worden in een zo ergonomisch en gezond mogelijke houding ondersteund, zodat de bloedcirculatie optimaal is en je spieren zich volledig kunnen ontspannen.

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *