Allergisch aan huisstofmijt? Kies het juiste hoofdkussen!

Ben je allergisch aan huisstofmijt? Dan kan je alle hulp gebruiken om je allergie te bestrijden. Een belangrijke factor daarbij is de keuze van het juiste hoofdkussen. Weet je niet welk hoofdkussen de beste keuze is? Dan krijg je in deze blogpost een overzicht van synthetische hoofdkussen die perfect geschikt zijn voor iemand met allergieën.

Hoofdkussens geschikt voor allergieën

Sleepwise heeft een uitgekiende selectie van synthetische hoofdkussens die prima geschikt zijn voor wie last heeft van allergieën. Al deze hoofdkussens hebben een speciale schouderinkeping. Die inkeping voor je schouder zorgt ervoor dat je schouder perfect weg kan als je op je zij ligt. Afhankelijk de uitvoering hebben deze kussens een aangepaste Comforel vulling. Deze hoogwaardige Comforel gaat jaren mee en wordt niet plat. Een ander groot voordeel van dit soort vulling is dat je zelf altijd je kussen in de goede dikte kan vullen door een gewoonweg wat vulling uit te halen of je hoofdkussen wat bij te vullen. Deze vulling kan je apart bij ons bestellen.

DOE DE SLAAPTEST

Een hard of zacht hoofdkussen?

De hoofdkussens mogen er dan wel allemaal min of meer hetzelfde uitzien en een vergelijkbare vulling hebben, toch onderscheiden de kussens zich in zachtheid of hardheid. Zo is het Rebound kussen is een vrij zacht kussen en voelt het Game kussen ietsje vaster aan omdat het een gesiliconiseerde vezel heeft. Hierdoor is het Game kussen ook erg goed wasbaar is op 95 graden. Met andere woorden: dit hoofdkussen is uitstekend geschikt voor mensen met allergieën. Het Relax Soft kussen is een lekker zacht kussen dat een extra ondersteuning in de schouderinkeping biedt. Ook dat hoofdkussen is perfect om op je zij en op je rug op te slapen. Het Flexiform kussen voelt bijna zo zacht als een donskussen. Dat hoofdkussen heeft een gelvezel. Helaas kan je deze vezel niet wassen waardoor je bij dit kussen een aangepast beschermsloopje moet kopen dat eveneens een speciale nekinkeping heeft.

Een antiallergische hoes voor elk hoofdkussen

Elk hoofdkussen heeft een Aegis hoes. Dat is een antiallergische hoes die je hoofdkussen beschermt en die ook perfect geschikt is voor mensen met allergieën. Aegis wordt verkregen door nanotechnologie en maakt het onmogelijk voor bacteriën, schimmels of huisstofmijt om de stof binnen te dringen. Zo geef je allergieën echt geen kans.

Kom je hoofdkussen testen

Via deze blog en ook via ons YouTube-kanaal informeren we je elke week met nieuwe slaaptips. De vlog waarop deze blog is geïnspireerd kan je hier bekijken. Zo heb je meteen letterlijk een beter beeld van de hoofdkussens die in dit artikel aan bod kwamen. Wil je weten of een hoofdkussen echt jouw hoofdkussen moet worden? Dan is de beste test uiteindelijk dat je erop gaat liggen. Dat vrijblijvend bij Sleepwise. Want onze missie is dat we iedereen de ultieme slaap willen bezorgen. En daar maken we graag tijd voor. Wil je eerst nog wat meer informatie over de verschillen tussen de hoofdkussens? Download dan hier het gratis E-book over hoofdkussens. En deel gerust dit artikel, je helpt er anderen mee die ook op zoek zijn naar een oplossing om hun slaap naar een hoger niveau te tillen! 🙂

Misschien vind je dit ook interessant:

Een hoofdkussen kan je leven veranderen. Echt waar.

De beste en slechtste snacks voor het slapengaan

Bron: Allergisch aan huisstofmijt? Kies het juiste hoofdkussen!

Hoe je hoofdkussen kiezen?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een hoofdkussen kan je leven veranderen. In dit ebook ontdek je alles waarop je moet letten als je een kussen gaat kiezen. Of je nu een rug- zij- of buikslaper bent. Veel leesplezier.

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *