Brinkhaus hoofdkussen en dekbedden

• Donzen dekbedden met traditie en liefde voor de natuur gemaakt.
• Dekbedden en hoofdkussen die écht bijdragen aan een ontspannende nachtrust.
• Als product van moeder natuur, blijft dons een ideale vulling voor dekbedden en kussen.
Het ene donzen dekbed is het andere niet. Maar de donsdekens van Brinkhaus alsook de hoofdkussens catalogeren wij onder de producten met topkwaliteit.

Het succesverhaal van deze Duitse traditieonderneming begon reeds in 1847. Meer dan 150 jaar is Brinkhaus producent van beddengoed. In al die tijd heeft deze onderneming steeds ingespeeld op nieuwe markten, nieuwe behoeften en nieuwe uitdagingen zodat ze ook vandaag kwalitatieve producten voor de dag brengen die écht bijdragen aan gezonde en ontspannende nachtrust.

DOE DE SLAAPTEST

Brinkhaus stelt hoge eisen aan de selectie van het dons en aan de afwerking van de stoffen. Hun hele productieproces houdt ook rekening met de natuur. En daar kunnen wij bij Sleepwise alleen maar achter staan.

In ons assortiment hebben we gekozen voor de donzen hoofdkussens en dekbedden. Dons is en blijft een goed vulmiddel voor dekbedden. Het zorgt voor perfect warmte-isolatie, neemt vocht op en geeft het onmiddellijk af aan de omgeving. Dons is een product van moeder natuur en het spreekt voor zich dat het ons een aangenaam slaapklimaat bezorgt.

Toch levert Brinkhaus ons eveneens dekbedden en hoofdkussens gevuld met een moderne textielvezels die wasbaar zijn tot 60°C en zelfs tot 95 °C. Daarom zijn deze uitermate geschikt voor personen met een allergie of die last hebben van huistofmijt;

Wij nodigen je uit om deze zalige en kwalitatief hoogstaande producten in onze winkels te komen uitproberen. Met heel veel plezier bekijken we samen welk hoofdkussen of dekbed voor jou het meest geschikt is zodat ook jij kan genieten van zalige nachten met Brinkhaus hoofdkussens en dekbedden;

Natascha Wouterson
Wake up Happy

Alles wat je moet weten over dekbedden

Een passend dekbed met de juiste vulling is enorm van belang! Als je dit ebook hebt gelezen, wordt het kiezen van het juiste dekbed heel gemakkelijk. Je ontdekt of je beter kiest voor dons of synthetisch. Of wat bijvoorbeeld de voordelen zijn van een kameelharen dekbed. Veel leesplezier!

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *