De anti-buikslaap T-shirts zijn in de maak!

In april schreven we dat Sleepwise van start ging met een proefproject om het buikslapen in te dijken. Buikslapen is dan ook niet gezond.

Je krijgt er rug- en nekpijn van en het is geen goede slaaphouding om uitgeslapen wakker te worden. Daarom ontwerpen we momenteel een prototype van een anti-buikslaap T-shirt. Slaap je met dit T-shirt, voorzien van een tennisbal, dan wordt buikslapen zeer onaangenaam en draai je vermoedelijk terug op je rug.

DOE DE SLAAPTEST

We deden een oproep aan buikslapers om zich als proefpersoon op te geven. Heel wat mensen hebben gereageerd op deze oproep. Momenteel hebben we dan ook voldoende proefslapers verzameld. Het is dus niet meer mogelijk om je in te schrijven. Nu komt het er op aan om alle gegevens van de proefslapers te verzamelen. Nadien gaan de T-shirts in productie en sturen we ze op naar de deelnemers. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar de reacties. Alle proefslapers worden dan ook bij deze uitgenodigd om ons op deze blog te laten weten wat hun bevindingen zijn. Positief of negatief, kritische bemerkingen of suggesties om het T-shirt te verbeteren. Alle reacties zijn welkom. Ons gaat het namelijk maar om één ding: alle buikslapers die geen buikslaper meer willen zijn te helpen om een gezondere slaaphouding aan te leren. We zijn dan ook razend benieuwd naar alle berichten.

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *