Deze lattenbodem uit glasvezel is onverslijtbaar!

De wereld op het gebied van slaapcomfort staat niet stil. Zoals je weet, zie ik het als mijn plicht om de markt nauwgezet te volgen zodat ik precies weet welke nieuwe producten er zijn. Ik wil je daarom graag alles over deze bijzondere nieuwigheid vertellen.

De firma Schultz Schlafkultur (Duitsland) heeft sinds kort een lattenbodem geïntroduceerd waarvan de latten volledig bestaan uit glasvezel.

Hoezo onverslijtbaar?
Op deze lattenbodems wordt maar liefst 15 jaar garantie gegeven. De levensduur van de glasvezellatten worden namelijk niet beïnvloed door het vocht dat je tijdens het slapen verliest. Dit in tegenstelling tot gewone lattenbodems met hoog gefineerde beukenlatten. Hiervan is de levensduur beperkt tot circa 15 jaar en worden er geen dergelijk lange garantietermijnen gegeven.

Nu zijn er al geruime tijd lattenbodems op de markt van kunstof. Kunststof heeft alleen de eigenschap – net als hout – op termijn zijn elasticiteit te verliezen en daardoor minder goed te ondersteunen.  De lattenbodems van Schultz Schlafkultur behouden hun volledige elasticiteit. En dit garanderen zij voor tenminste 15 jaar. De kunststof die gebruikt wordt voor de lattenbodems is ontwikkeld in samenwerking met de automobielindustrie.

DOE DE SLAAPTEST

De latten zijn bovendien individueel instelbaar. Zo kunnen personen die graag wat harder of zachter slapen dit zelf heel gemakkelijk instellen. Echt een aanrader!

Is de kwaliteit van  jouw lattenbodem nog goed? Doe de test:
https://www.sleepwise.be/formulier/17/Doe-de-GRATIS-lattenbodem-test

We staan steeds klaar voor jou voor het beste advies.

Natascha Wouterson
Wake up Happy

 

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *