Goed initiatief: Allesoverslapen.be

Als surfend over het net kwam ik terecht op www.allesoverslapen.be. Een goed initiatief. Toch kon ik het niet nalaten hier een kritische noot bij te plaatsen. Ik ben dan ook zo vrij geweest om een bericht te posten onder het artikel: “Online een bed kopen”.

DOE DE SLAAPTEST

Hier de samenvatting van mijn post:

Beste,
Ondanks dat u op uw blogpost vermeld, dat uw site geen commercieel oogmerk heeft, komt dit toch niet echt geloofwaardig over. De pop ups met reclame vliegen om je oren van bijvoorbeeld Groupon of u bent de 100.000ste bezoeker. Verder maakt u ook niet duidelijk wie u bent en op welke wijze u “gelinked” bent met de slaapsector, anders dan dat u uw naam vermeld onder de colofon.

Ik kan initiatieven met “objectieve” informatie over slapen als deze enkel toejuichen, echter zou ik u een paar eenvoudige tips willen geven voor allesoverslapen.be en slapen.skynetblogs.be:

– stop met banners en pop ups met reclame en maak er een echt neutraal platform van over slapen
– maak transparant op welke wijze u actief bent in de slaapsector
– zorg ervoor dat de posts op uw blog ook “echt” zijn en ook niet gebruikt worden als “sluikreclame” voor andere sites zoals bijvoorbeeld bovenstaande post van Anke…

G´s
Natascha
www.slpwzr.wordpress.com

Gepost door: Natascha | 19-01-11

 

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *