Kan je niet goed (door) slapen? Lees dan zeker deze blog post

Heb jij dat ook, dat je elke nacht rond hetzelfde uur wakker wordt en ’s ochtends helemaal niet uitgeslapen bent? Het is een schrale troost, ik weet het, maar je bent lang niet de enige. En nadat je deze blog post hebt gelezen, gaat je leven helemaal veranderen, want dan heb je meteen een oplossing voor je slaapprobleem.

De slaapmethode van Andreas Moritz

Ik ben permanent op zoek naar een methode om mensen de best mogelijke slaap te garanderen. Zo kwam ik onlangs een methode tegen van Andreas Moritz. Nooit van gehoord? Dat kan. Hij is nochtans de schrijver van een bestseller, maar misschien het soort dat je op je nachtkastje hebt liggen. 🙂 Zijn boek is getiteld: De ongelofelijke lever- en galblaas zuivering. In dat boek stelt hij dat 30 à 40% van alle Westerlingen last hebben van galstenen in hun leven.

DOE DE SLAAPTEST

Beter slapen door je lever

Door onze Westerse levensstijl treedt er een ernstige vertraging op bij de producering van galvloeistof in de lever. Je kan je voorstellen dat dat voor allerhande gezondheidsproblemen zorgt, waaronder ook slaapstoornissen. Niet zo lang geleden, raakte ik gefascineerd door het verhaal van een vrouw die al 26 jaar een behandeling onderging voor slaapproblemen en chronische vermoeidheid. 26 jaar! Veel van de behandelingen hadden maar een beperkt en vooral ook tijdelijk effect; tot ze de focus verlegde naar het versterken van de werking van haar lever.

Een natuurlijke en blijvende oplossing om beter te slapen

Wil je op een eenvoudige manier je lever weer op gang krijgen? Dan is een bezoekje aan de osteopaat een prima idee. Kies je resoluut voor de methode van Andreas Moritz, doe dat dan altijd onder medisch toezicht. Door je lever onder handen te (laten) nemen, word je weer energiek en fit overdag én ga je ’s nachts beter slapen. Je zal versteld staan van de effecten van deze krachtige en natuurlijke methode om je gezondheid en je slaapkwaliteit te verbeteren.

DOE DE SLAAPTEST

De beste slaaptips ter wereld!

Je slaap is van levensbelang. Daarom wil ik je helpen met een fantastische en gratis bundel van de beste slaaptips ter wereld. Ik heb ze allemaal getest én goed bevonden. 🙂 Je vindt ze in dit gratis te downloaden E-book. Ik raad je aan om er je favoriete slaaptips uit te selecteren en ze te testen. Je zal merken dat je makkelijker en sneller in slaap valt én dat je ook beter en dieper slaapt. Dat je dan overdag ook energieker bent, is een logisch gevolg van dat beter slapen. Kortom, allemaal goed nieuws, en daar ga je – jawel! – nog beter van slapen. En goed nieuws is er om gedeeld te worden, dus ga gerust je gang en stuur de link door naar je vrienden met slaaptekort. Ga zeker ook eens kijken naar de vlog waarop dit artikel gebaseerd is. Je vindt hem op ons YouTube-kanaal tussen een pak andere waardevolle slaaptips.

Misschien vind je dit ook interessant:

Matras kopen? Hier de 5 meest gestelde vragen

Nieuw: Donzen dekbed volledig afgestemd op jouw lichaam

Bron: Kan je niet goed (door) slapen? Lees dan zeker deze blog post

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *