Kan METZELER matrassen de uitdaging met AUPING aan?

Recent keek ik naar DAG TV van de regionale zender ATV en werd ik verrast door een interessant interview met Natascha van Sleepwise met winkels in de regio Antwerpen (Schilde en Kapellen).

Zoë van Gastel (knap overigens als je op deze leeftijd al zo goed kunt presenteren) stelt aan Natascha een vrij onschuldige vraag: “Natascha, wat heb je vandaag voor ons in petto?” Wel, zegt Natascha: “vandaag zou ik het willen hebben over een Belgische primeur.” Zoë: “aha! We luisteren! Natascha: “Sleepwise is de eerste officiële verdeler in België van het topmerk METZELER matrassen. Dat is een Duits topmerk, die de strijd aangaat met Auping.” Zoë: Oh la! Ja, dat kan tellen. En wat maakt METZELER zo speciaal of beter dan andere merken? Natascha: “Kijk, Auping merkt in hun reclame terecht op, dat we behoorlijk wat vocht verliezen ‘s nachts, tot wel 200 liter per jaar! Dus, METZELER heeft het Rubex Tubes systeem ontwikkeld, die het vocht nog sneller afvoeren dan eender welk ander systeem.

Zoë van Gastel:  “Rubex Tubes?” Natascha: “Ja, dat zijn speciale verticale luchtkanalen, gecombineerd met de goed ademende Easy Air matrashoes, welke bovendien is doorstikt met Hypersoft voor een optimale drukverdeling. Het vocht kan zo perfect verdampen, waardoor zowel het slaapcomfort wordt verhoogt als de temperatuur wordt gereguleerd en de hygiëne van je matras optimaal blijft. Bovendien lig je er echt perfect op. Dat allemaal zorgt ervoor dat je echt een perfecte nachtrust hebt.” Zoë: “amaai! Dat klinkt allemaal heel high-tech!” Natascha: “ja, maar dat is nog niet alles! De METZELER matrassen zijn bovendien ontwikkelt uit zonnepit-olie waardoor ze ook 100% biologisch afbreekbaar zijn! Zoë van Gastel: “zonnepit-olie?” Natascha van Sleepwise: “inderdaad, en bovendien krijg je 15 jaar garantie op de matrassen! Je moet weten dat METZELER in Duitsland beter verkoopt dan Tempur en Auping. Zoë: “fantastisch! Ja, dat is echt wel een primeur.”

Natascha van Sleepwise geeft geregeld slaaptips op DAG TV en deze interviews zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken. In de studio heeft ze de schoonmoeder van Koen Wauters (Clouseau) al ontmoet en zelfs Rob de Nijs. Klik hier en bekijk ze hier allemaal.

DOE DE SLAAPTEST

(foto Zoë van Gastel: Weekblad Primo TV Gids)

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *