Koffie = Kunst ook voor het slapen gaan!?

Ga op 3 juni zeker naar de Dorpdag in Kapellen of op 10 juni naar de Markt van Morgen in Antwerpen. In de winkels van Sleepwise staat er namelijk weer iets hips te gebeuren: genieten van koffie in een échte Barista bar!

Zondag 3 juni is het weer Dorpsdag in Kapellen. Zoals altijd wordt het weer supergezellig. Wat je beslist even moet doen, is langsgaan bij Sleepwise Kapellen in het Promenade winkelcentrum. We bouwen er die dag namelijk een échte Barista bar. Niemand minder dan Gerard Meylaers, de Wereldkampioen coffee in good spirits 2011, toont er die dag zijn prestaties als barista.

Een barista is een vakman die zich toelegt op het bereiden van allerhande koffiespecialiteiten, van koffie met melk tot heerlijke espresso en cappuccino. Gerard maakt van koffie een feest. Zelfs kunst! Het is een hele belevenis om naar hem te kijken.

DOE DE SLAAPTEST

Ooit was Gerard vertegenwoordiger voor koffiemachines. Vandaag vind je een heus koffie-laboratorium terug in Gerard’s kelder. Hij experimenteert er met verschillende soorten koffie en koffiemachines. Deze passie bracht hem de titel van wereldkampioen. Voor deze speciale gelegenheid zorgt patisserie Manus voor heerlijke confiserie. Het wordt dus heerlijk smullen die dag.

Wij van Sleepwise kijken er naar uit om je te verwelkomen en verwennen je die dag ook met tal van voordelen en acties op bedden en matrassen.

Op 10 juni organiseren we hetzelfde evenement in onze winkel in Antwerpen. Ook dan komt Gerard Meylaers zijn kunsten vertonen op de Markt van Morgen. Op het pleintje aan de Antwerpse Kloosterstraat -vlakbij onze Sleepwise winkel- vind je ook dit jaar weer beginnende, eigenwijze ontwerpers van kleding, juwelen en interieurspullen die hun waren tentoonstellen. Heb je zin in koffietje dan kom je bij ons langs om de kunsten van de Belgische barista te bewonderen. Zo zie je, koffie = kunst ook voor het slapen gaan 😉 We heten iedereen van harte welkom.

7 superfoods om nog beter te slapen

In dit ebook zul je lezen hoe je met bekende en soms minder bekende voedingsmiddelen je slaap naar het volgende niveau kan brengen. Ook als je momenteel minder goed slaapt, zal dit ebook je helpen en je ogen openen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *