Koudschuim matrastopper: 1 waardevolle tip

Wil je een koudschuim matrastopper kopen? Dan moet je zeker de tip uit deze blog post lezen!

Het verschil tussen Polyether en een betere kwaliteit topmatras

Let bij de aankoop van een koudschuim matras vooral op de kwaliteit. Geldt dat dan niet voor alle slaapcomfort? Uiteraard! Maar bij een koudschuim matrastopper geldt dat nog meer! Welke kwaliteiten koudschuimtoppers zijn er?

  • Polyether: de minst goede kwaliteit. Je gaat makkelijk transpireren en deze oplegmatras heeft snel last van kuilvorming.
  • Betere kwaliteit: deze koudschuim matrastopper heeft meer materiaal per vierkante centimeter. Het gevolg? Je krijgt geen last van kuilvorming. Een andere voordeel van het kiezen voor een betere kwaliteit is dat je ook niet gaat transpireren.

Kiezen voor goedkoop is in dit geval zo goed als gegarandeerd een miskoop. Een Polyether koudschuim matras heeft echt weinig te bieden en zorgt er zelfs vaak voor dat mensen topmatrassen gaan afzweren, terwijl ze juist voor extra comfort zorgen!

Welke matrastopper kiezen?

De juiste matrastopper kiezen is niet altijd evident. Zoals je merkt, zijn er nogal wat verschillen in kwaliteit en comfort. Het laatste wat je wil is op de verkeerde topmatras terechtkomen. Dan ga je misschien slechter slapen en dat kan absoluut niet de bedoeling zijn. Wil je zeker zijn dat je aankoop geen miskoop wordt? Vraag dan persoonlijk advies van onze slaapexperten om de juiste matrastopper te kiezen. Sleepwise adviseert je met plezier én vrijblijvend. Dat doen we omdat we oprecht geloven dat iedereen de best mogelijke slaap verdient. Heb je het druk? Ook dat mag geen excuus zijn om straks niet beter te slapen. Daarom kan je je op 3 verschillende manieren door onze experten laten adviseren:

  1. Maak een afspraak met één van onze slaapadviseurs
  2. Bel ons en ontvang telefonisch advies
  3. Stuur een e-mail en we reageren met ons advies

Maak gebruik van dit gratis slaapadvies. Waarom zou je het niet doen? Je grootste risico is dat je er beter door gaat slapen. 🙂 Maar was dat niet de bedoeling?

Onze eerste goede raad? Spring even binnen op ons YouTube-kanaal. Dat barst van de waardevolle slaaptips, zoals de vlog waarop deze post gebaseerd is. Abonneer je ook om geen enkele slaaptip meer te missen. Lees je liever? Geen probleem! De slaaptips op de Sleepwise website bevatten veel waardevolle tips die je zullen helpen bij het kiezen van de juiste matrastopper. Denk je dat je de juiste gevonden hebt? Loop dan even binnen en kom testliggen. Zo vermijd je met zekerheid een miskoop en ga je gegarandeerd beter slapen!

DOE DE SLAAPTEST

Misschien vind je dit ook interessant:

Kan je niet goed (door)slapen? Lees dan zeker deze blog post

Matras kopen? Hier de 5 meest gestelde vragen

Bron: Koudschuim matrastopper: 1 waardevolle tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *