Last van je schouder op een Tempur matras? Terwijl het een drukverlagende matras is?

 

Sommige mensen hebben last van hun schouders als ze op een Tempur matras liggen. Hoe kan zoiets, schouderpijn op een Tempur matras? Tempur is toch drukverlagend? In dit artikel lees je wat je hieraan kan doen.

De Tempur combinatievoor wie last heeft van schouderpijn

Tempur heeft geen aparte schouderzone in zijn matrassen. Toch hoeft dat geen reden te zijn om niet voor Tempur te kiezen als je last hebt van schouderpijn. Tempur is namelijk een uitstekende drukverlagende matras waar je heerlijk op slaapt, ook als je schouderproblemen hebt. De ervaringen van onze klanten zijn eenduidig: een Tempur matras in combinatie met een Tempur schotelbodem geeft het beste, pijnloos resultaat.

Een goede (Tempur) matras volstaat niet

Ik kan het niet genoeg benadrukken: een goede matras is essentieel voor je slaapcomfort, maar dat alleen is niet voldoende! Je slaapt niet alleen op je matras, maar ook op een bedbodem of lattenbodem én op een hoofdkussen. Het is de combinatie van al die zaken die maakt dat je lekker en perfect ondersteund slaapt, ook als je bestaande klachten hebt. De kunst bestaat erin om te bepalen wat de ideale combinatie is voor jouw slaapbehoeften. En helaas zal dat ondanks alle goede informatie die je vandaag online kan vinden, niet lukken langs de virtuele weg. Wil je zeker zijn dat je straks lekker slaapt op je nieuwe matras en een dure miskoop vermijden? Laat je dan door een professional adviseren en zorg dat je zelf kan testliggen voordat je een aankoop verricht. Het zal je vele slapeloze nachten besparen.

DOE DE SLAAPTEST

De gratis slaap check-up van Sleepwise: jouw garantie tegen een miskoop

Lijkt het je wel praktisch en tijdbesparend, je nieuwe matras online bestellen? Je hebt je tenslotte geïnformeerd, online en bij vrienden en kennissen? Als je dan voor Tempur als gevestigde waarde kiest, dan ben je toch zeker dat je straks beter slaapt? Op het eerste zicht zou je denken van wel. Maar jij bent niet ‘je vrienden en kennissen’. Jij bent jij. Met je eigen lichaamsbouw, eventuele klachten en slaapbehoeften. Niet voor niets verkoopt Sleepwise vaak 2 totaal verschillende matrassen die in 1 bed terecht komen. Iedereen is anders en daar past een slaapcombinatie op maat bij. De enige manier om op de juiste matras terecht te komen is door het zelf uit te testen. Dat heeft onze vele jaren ervaring als slaapspecialist ons echt wel geleerd. Daarom bieden wij aan iedereen een vrijblijvende slaap check-up aan. Want onze missie is iedereen de ultieme slaap bezorgen. En dat doen we met een persoonlijke aanpak die wetenschappelijk onderbouwd is.

Ben je toe aan een nieuwe matras? Kom dan langs bij Sleepwise voor een gratis persoonlijke slaap check-up en vermijd zo een dure miskoop. Wat mag je verwachten?

  • Geen wachttijden
  • 60 à 90 minuten persoonlijk slaapadvies
  • Kosteloze analyse van je slaapgewoontes en slaapprofiel
  • Voldoende tijd om alles te testen en voor proefliggen
  • Geen aankoopverplichting

Maak nu een afspraak om straks al beter te slapen op een slaapcombinatie die is afgestemd op jou persoonlijk. Deel ook dit artikel. Zo geef je anderen de mogelijkheid om ook bij Sleepwise langs te komen voor hun vrijblijvende slaap check-up. Deze blog is gebaseerd op een vlog van ons YouTube-kanaal. Abonneer je om geen enkele slaaptip te missen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Dit moet je eten om vanavond veel beter te slapen…

Handige tips om je dekbed perfect te onderhouden

Bron: Last van je schouder op een Tempur matras? Terwijl het een drukverlagende matras is?

De ultieme TEMPUR koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *