Matrashoezen van Tempur, wat moet ik weten?

Tempur is een schitterend materiaal. Het reageert op warmte en is de ideale basis voor een kwalitatieve, drukverlagende matras. Het visco-elastische traagschuim werd ontwikkeld door de NASA en vormt zich volledig naar je lichaam. Het resultaat? Een heerlijke, duurzame matras die je optimaal ondersteunt. Net omdat je extra lang van je Tempur matras zou kunnen genieten, wordt bij bijna elke matras een afneembare, wasbare hoes geleverd. Ik vertel je graag waarom dat belangrijk is.

Extra hygiënisch

Veel matrassen hebben wel een hoes, maar helaas is die in de meeste gevallen niet afneembaar. Tempur zorgt ervoor dat je na een perfecte nachtrust, ook een zorgeloze dag tegemoet gaat. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over de hygiëne met betrekking tot je matras. Is je Tempur matrashoes aan een opfrisbeurt toe? Dan was je die makkelijk en snel volgens de meegeleverde wasvoorschriften. Tenzij je een Deluxe Tempur matras hebt, want die hoes mag niet gewassen worden. Daarna gaat je matrashoes kraaknet weer rond je Tempur matras.

Anti-allergisch

Met de wasbare matrashoes van Tempur geef je huismijt geen kans. Je krijgt namelijk een dubbele bescherming. Je Tempur matrashoes is standaard voorzien van een anti-huismijt behandeling die ook actief blijft nadat je je matrashoes hebt gewassen. Kortom, met de afneembare matrashoezen van Tempur bestrijd je allergieën op een erg efficiënte manier.

DOE DE SLAAPTEST

Met aandacht voor het milieu

Tempur heeft niet alleen aandacht voor jouw nachtrust, maar ook voor het milieu. De Tempur matrashoezen hebben een milieuvriendelijk label en voldoen aan de Ökotex 100 norm. En eigenlijk is ook dat weer goed nieuws voor wie last heeft van allergieën.

Altijd afneembare en wasbare hoezen?

Bijna. Enkel de hoes van de Tempur Deluxe Matras is niet wasbaar. Dat komt omdat de hoes zelf ook Tempur materiaal bevat. Als bonus biedt deze hoes je wél een extra aangenaam comfort. Niet getreurd, ook als je graag van nog meer comfort geniet, kan je toch hygiënisch slapen. Door het gebruik van een heerlijke, wasbare matrasbeschermer slaap je schoon en vooral erg luxueus op je Deluxe matras.

Gezond slapen

Gezond slapen is veel meer dan een kwalitatief bed met bijhorend matras. Het totaalplaatje moet kloppen. Daarom besteden we bij Sleepwise zoveel aandacht aan het verspreiden van informatie over een goede nachtrust. Dat is namelijk de beste garantie voor een energieke dag. Investeren in gezond slapen betekent dat je aandacht hebt voor slaaphygiëne, maar ook voor een gezonde voeding of een goede slaapkamertemperatuur. Je vindt pakken informatie in onze slaaptips die je overigens makkelijk kan delen zodat je onze slaapkennis helpt verspreiden. Zo creëer je mee een gezond slaappatroon in jouw omgeving. Genoeg gelezen voor vandaag? Dan bekijk je misschien wel nog graag de vlog die als inspiratie heeft gediend voor dit artikel?

DOE DE SLAAPTEST

Heb je vragen over het onderhoud van je matras(hoes) of over slaaphygiëne in het algemeen? Stel ze onder deze blogpost. Ik beantwoord ze graag.

Misschien vind je dit ook interessant:

Mline matrassen voor optimale nachtrust
7 redenen waarom jij ‘s nachts wakker wordt en meestal niet meer kunt inslapen
Bron: Matrashoezen van Tempur, wat moet ik weten?

 

 

De ultieme TEMPUR koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *