Mooi, maar ik wil graag stofzuigen onder mijn bed!

Kent u dat ook? Dat u moeilijk onder uw bed kunt stofzuigen? Dat er nog steeds geen fabrikant op het idee gekomen is om een lattenbodem te ontwikkelen waarbij je gemakkelijk onder het bed kunt schoonmaken?

Deze tijd is voorbij. In het hotelwezen bestaan er al langer bedden waarbij het schoonmaken onder het bed veel gemakkelijker is. Zeker als je last hebt van huisstofmijt is dit een prettige gedachte.

De firma Irisette (Duitsland) heeft een lattenbodem ontwikkeld waarbij het onderste gedeelte gemakkelijk is te openen. Zeg maar 45°. Dit is handig als je wilt stofzuigen onder het bed of als je spullen wilt opbergen onder je bed. Dat niemand eerder op dit idee is gekomen. Dus dames geen excuus meer, het stofzuigen onder het bed is nu een fluitje van een cent. Zelfs voor de moderne huisman een hele verbetering.

DOE DE SLAAPTEST

Deze lattenbodems situeren zich overigens in hetzelfde prijssegement als conventionele lattenbodems. Ze zijn alleen wel veel praktischer.

Gerelateerde artikelen: Wereldprimeur! Lattenbodem uit glasvezel

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *