NIEUW: donzen dekbed volledig afgestemd op jouw lichaam

Vind je het ook zo vervelend dat je donzen dekbed niet helemaal lekker op je lichaam aansluit? Je kent dat wel: koude lucht die onder je dekbed sluipt en je een onprettig gevoel bezorgt. Als je daar last van hebt, dan is deze blogpost iets voor jou, want ik heb dé oplossing!

Het silhouet dekbed volgt de vormen van je lichaam

Had je al van het silhouet dekbed gehoord? Wel, het heeft zijn naam in elk geval niet gestolen! Dit dekbed sluit zich helemaal aan je lichaam aan. Het dekbed heeft stiksels die de vorm van je lichaam volgen. Door de plaatsing van die stiksel valt het dekbed mooi op je lichaam en volgt het de contouren van je lichaam volledig. De zijkanten van dit dekbed sluiten mooi aan waardoor er geen koude lucht meer naar binnen kan glippen. Dit is echt een heerlijk dekbed, zeker als je veel beweegt in bed. Hoe je ook draait of woelt ’s nachts, dit dekbed past zich elke keer opnieuw helemaal aan je lichaam aan.

Een dekbed met temperatuur-regulerende eigenschappen

Dit dekbed bestaat uit verschillende materialen die het klimaat in je bed uitstekend regelen. Een van die materialen is Tencel®; dat is gemaakt van de boomschors van de eucalyptusboom. Een van de belangrijkste eigenschappen van Tencel® is dat het erg goed vocht-absorberend is. Bovendien is Tencel® ook antiallergisch, perfect voor als je daar gevoelig aan bent! Naast Tencel® vind je in dit dekbed ook katoen en zijde. Deze combinatie van 3 natuurlijke materialen zorgt ervoor dat het klimaat onder je dekbed altijd optimaal is. Zo heb je het lekker warm in de winter, maar ook heerlijk koel in de zomer.

Tencel®: beter dan een donzen dekbed?

De combinatie van natuurlijke materialen van het Silhouet dekbed is ronduit fantastisch. Als je weet hoe goed katoen vocht absorbeert en hoe zacht zijde is, dan kan je je misschien voorstellen hoe een dekbed met Tencel® voelt. Want dat is nog beter vocht-absorberend dan katoen, zachter dan zijde én koeler dan linnen. Kortom, met een Tencel® dekbed creëer je het ultieme slaapklimaat. Daarbij komt dat het Silhouet dekbed met zijn bijzondere stiksels ook nog eens volledig op je lichaam is afgestemd. Zo geniet je niet alleen van een optimaal klimaat, maar ook van een uitzonderlijk comfort.

Ben je op zoek naar een nieuw dekbed en wil je eens rustig nalezen wat de voor- en nadelen van elk type dekbed zijn? Of stel je bepaalde eisen aan je dekbed en wil je die aftoetsen aan de bestaande mogelijkheden? Download dan mijn gratis E-book over dekbedden. Je vindt er alle informatie over dekbedden die je kan bedenken. Toch raad ik je aan het dekbed van je dromen eens aan den lijve te komen testen bij Sleepwise. Dat kan vrijblijvend en helpt om een eventuele miskoop te voorkomen.

Kijk zeker ook eens naar de vlog waarop dit artikel gebaseerd is. Dan heb je meteen een idee van hoe die stiksel van het Silhouet dekbed eruitzien. Heb je vrienden die ook last hebben van zo’n koude lucht stroom ’s nachts? Deel dan deze blog. Ze zullen je dankbaar zijn. 🙂

Misschien vind je dit ook interessant:

Slaapproblemen door huisstofmijtallergie?

9 meest gestelde vragen over waterbedden

Bron: NIEUW: donzen dekbed volledig afgestemd op jouw lichaam

Alles wat je moet weten over dekbedden

Een passend dekbed met de juiste vulling is enorm van belang! Als je dit ebook hebt gelezen, wordt het kiezen van het juiste dekbed heel gemakkelijk. Je ontdekt of je beter kiest voor dons of synthetisch. Of wat bijvoorbeeld de voordelen zijn van een kameelharen dekbed. Veel leesplezier!

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *