Onze ervaringen met Tempur

Op het internet kom je echt van alles tegen als je op zoek gaat naar informatie over Tempur. Niet zelden is dat erg subjectieve en gekleurde informatie die je geen stap vooruithelpt als je een objectieve keuze probeert te maken en overweegt om Tempur aan te kopen. Sleepwise heeft jarenlange ervaring met Tempur. Ik vertel je graag wat onze objectieve bevindingen zijn.

Al meer dan 15 jaar Tempur, maar ook andere merken

Als ik je vertel over onze ervaring met Tempur, dan heb ik meer dan 15 jaar ervaring om op terug te vallen. Want dat is hoe lang Sleepwise al Tempur verkoopt. Sterker nog, we horen al jaren bij de top 5 Tempur verkopers in België. Maar Sleepwise verkoopt natuurlijk nog veel meer merken. Denk maar aan M-Line, Swissflex of Somnus. Eén van de zaken die je regelmatig hoort, is een 90 dagen omruilgarantie. Sleepwise biedt die niet aan. Waarom? Wel, we zijn pas blij als jij dat bent. Daar doen we dus ook alles voor, zelfs al duurt dat langer dan 90 dagen.

Vooroordelen over Tempur

Het vervelende aan vooroordelen is dat ze je keuze onnodig beperken omdat je niet correct geïnformeerd bent. Zo is een hardnekkig vooroordeel over Tempur dat je niet goed kan draaien op een Tempur matras. De waarheid? Als je je net een Tempur matras hebt aangeschaft is het in het begin effectief wat moeilijker om je te draaien op een Tempur matras. Is dat een nadeel? Wij vragen zoiets al 15 jaar aan onze klanten die ons weten te vertellen dat je er helemaal niet wakker van wordt en dat je er vooral erg snel aan went. Tempur heeft goede drukverlagende eigenschappen die ervoor zorgen dat je sowieso minder gaat woelen en draaien. Dat is juist goed. En het is ook niet uniek voor Tempur. Alle matrassen met goede drukverlagende eigenschappen hebben dat effect. Je gaat er beter en dieper door slapen en je wordt ’s morgens frisser wakker, ook als je op een niet visco-elastische drukverlagende matras slaapt.

DOE DE SLAAPTEST

Zweten of veel te warm op Tempur?

Ja, ook dat is een vooroordeel dat vaak circuleert. Wat is ervan aan? Wel, Tempur heeft een hoog soortgelijk gewicht. Dat betekent dat er veel Tempur schuim per m² aanwezig is. Hierdoor is er sprake van een minder goede luchtcirculatie. Als je de neiging hebt om sterk te transpireren is het inderdaad aangewezen om hier dus eens goed over na te denken. Maar zelfs binnen het Tempur assortiment heeft men hieraan gedacht met de Tempur Breeze matras.

Neem geen risico!

Overweeg je Tempur aan te kopen? Of misschien een andere nieuwe matras? Neem geen risico! Het gaat hier over je gezondheid en een belangrijke investering. Een goede slaapadviseur houdt rekening met wie je bent, met je postuur, met wat je voorkeuren zijn en met bestaande klachten of allergieën. Zo vermijd je een dure miskoop én een hoop ergernis en slapeloze nachten nadien. Sleepwise helpt je gratis met een persoonlijke slaap check-up. Wat mag je verwachten?

  • Geen wachttijden
  • 60 à 90 minuten persoonlijk slaapadvies
  • Kosteloze analyse van je slaapgewoontes en slaapprofiel
  • Voldoende tijd om alles te testen en voor proefliggen
  • Geen aankoopverplichting

Neem geen genoegen met wat je leest op het internet en kom persoonlijk ondervinden hoe waardevol het advies van een slaapexpert is. Maak nu je afspraak. Zo ga je straks beter slapen én een miskoop vermijden. Door dit artikel te delen, geef je ook anderen de kans om bij Sleepwise langs te komen voor een vrijblijvende slaap check-up. Deze blog is geïnspireerd op een vlog van ons YouTube-kanaal. Mis geen enkele slaaptip door je nu te abonneren!

Misschien vind je dit ook interessant:

Donzen hoofdkussen na 1 jaar zo plat als een vijg?

Mindfulness om beter te slapen

Bron: Onze ervaringen met Tempur

 

De ultieme TEMPUR koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *