Pijn op een Tempur matras? Terwijl het een drukverlagende matras is?

Sommige mensen ervaren druk op een Tempur matras. Hoe kan dat? Je leest en hoort toch overal dat Tempur juist drukverlagende matrassen zijn? Scheelt er dan iets met die mensen? Of hebben ze helaas de verkeerde matras gekocht? In dit artikel vertel ik je waarom je ook op een Tempur matras druk kan ervaren.

Je slaapt niet alleen op een Tempur matras

Slaap jij wél alleen? 🙂 Dat kan best, maar dat is niet wat ik bedoel. Ik wil eigenlijk zeggen dat je slaapcomfort van meer afhangt dan alleen van je matras. Afhankelijk van je lichaamspostuur en het type en de dikte van de matras, loop je het risico dat er drukpunten ontstaan, zelfs op een Tempur matras. De oorzaak hiervan is niet je matras, maar de verkeerde bedbodem. Ik kan het niet genoeg benadrukken, de bedbodem of lattenbodem die je gebruikt onder je Tempur matras is erg belangrijk.

Welk drukverlagend systeem moet je kiezen?

Kies je graag voor een drukverlagend en drukverdelend systeem? En wil je zeker zijn dat je – ook op Tempur geen last krijgt van pijn of druk? Wij hebben erg goede ervaringen met de schotelbodems en de bedbodems van Tempur zelf. Die zijn in zones ingedeeld die je indien nodig kan instellen zodat je nog minder druk gaat ervaren op je lichaam. De combinatie van een Tempur matras met een Tempur bedbodem of schotelbodem is echt ideaal. Maar pas op, ook hier is er geen standaardoplossing waarvan we blindelings garanderen dat ze voor jou zal werken. Waarom niet? Omdat elke slaapcombinatie iets erg persoonlijks is. Daarom kan je bij Sleepwise terecht voor een vrijblijvende slaap check-up. Want het laatste dat wij willen, is klanten die slecht slapen. Dus nemen we graag de tijd om ervoor te zorgen dat we onze klanten een goede nachtrust kunnen garanderen.

DOE DE SLAAPTEST

Dé aanpak van Sleepwise tegen een miskoop

We hebben bij Sleepwise erg veel ervaring met slaapcomfort én het geven van persoonlijk slaapadvies, ook met Tempur. En het belangrijkste dat we geleerd hebben over al die jaren is dat slaap – en dus ook goed slapen – afhankelijk is erg veel verschillende factoren. En dat die factoren verschillen van persoon tot persoon. Daarom hebben bij de slaap check-up ontwikkeld. Die is gratis, grondig en door ons ontwikkeld om je de meest optimale slaapbeleving te bezorgen. Wil je een miskoop vermijden? Vertrouw dan niet op wat je leest of op wat vrienden je aanraden. Er is maar 1 goede methode om de juiste matras te kiezen: ga erop liggen. Dat kan tijdens de gratis slaap check-up bij Sleepwise.

Wat houdt de Sleepwise slaap check-up in?

Maak een afspraak en kom persoonlijk ervaren welke matras het beste aanvoelt voor jouw slaapbehoefte. Wat mag je verwachten?

  • Geen wachttijden
  • 60 à 90 minuten persoonlijk slaapadvies
  • Kosteloze analyse van je slaapgewoontes en slaapprofiel
  • Voldoende tijd om alles te testen en voor proefliggen
  • Geen aankoopverplichting

Geloof me, dit is dé manier om een miskoop te vermijden. Deel ook gerust dit artikel zodat ook anderen op de hoogte zijn van onze vrijblijvende slaap check-up. En ga eens kijken naar ons YouTube-kanaal waar je ook de vlog terugvindt waarop dit artikel is geïnspireerd. We vullen dat constant aan met nieuwe, waardevolle slaaptips waardoor je nog beter en gezonder gaat slapen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Dit moet je eten om vanavond veel beter te slapen…

Reden nummer 1 dat jij niet goed slaapt. Amazing!

Bron: Pijn op een Tempur matras? Terwijl het een drukverlagende matras is?

De ultieme TEMPUR koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *