Reiskussen kopen? Dit is mijn absolute favoriet

 

Met je hoofdkussen op reis? Of toch beter een reiskussen kopen? Op reis gaan is altijd spannend. Je kijkt ernaar uit en hebt de wildste plannen, maar je wil ook goed slapen. En dat kan het beste op je eigen hoofdkussen, toch? Of denkt je overvolle koffer daar enigszins anders over?

Dé oplossing voor wie met hoofdkussen op reis wil!

Ik begrijp het hoofdkussen-dilemma maar al te goed… 🙂  Je bent aan het inpakken en je weet uit ervaring dat de kans zeer reëel is dat je eenmaal op je bestemming niet goed slaapt omwille van een hoofdkussen dat niet bij je past. Je hebt niet voor niks met zorg het juiste hoofdkussen geselecteerd. Dat is prima voor thuis, en eigenlijk ook voor onderweg, ware het niet dat je hoofdkussen net niet alle ruimte in je koffer in beslag neemt. En ja, je wil ook nog iets anders dan een hoofdkussen kunnen inpakken. Ik heb de oplossing! Je neemt alle spullen die je nodig hebt mee op reis, én een kwalitatief hoofdkussen waarop je ook onderweg heerlijk slaapt. Maak kennis met mijn absoluut lievelingskussen: het Tonic Visco Naturalia hoofdkussen.

DOE DE SLAAPTEST

Een hoofdkussen met alleen maar voordelen

Het Tonic hoofdkussen is 100% natuurlijk en volledig vrij van schadelijke stoffen. Dit hoofdkussen met Europees Eco Label is luchtdoorlatend en gemaakt van een speciale, natuurlijke olie: castorolie. Rondom het kussen zit een fantastische, wasbare aloë Vera-hoes die je toelaat altijd hygiënisch te slapen. Het hoofdkussen zelf is ingedeeld in verschillende zones en is drukverlagend, waardoor je beter ontspant en gezonder slaapt. Je geniet van:

  • Optimale hoofd- en nekondersteuning
  • Een minimum aan drukpunten
  • Uitstekende ventilatie
  • De duurzaamheid van hoogwaardige visco

En wat meer is, het Tonic hoofdkussen is ideaal voor rug- én zijslapers. Kortom, het ideale hoofdkussen voor zo goed als iedereen. En… je kan het overal mee naartoe nemen!

Een volwaardig reiskussen

Het Tonic hoofdkussen is het ideale reiskussen. Want als je het oprolt (kijk zeker even naar de vlog over dit hoofdkussen om het resultaat te zien) heb je een klein pakketje dat makkelijk mee in je koffer kan. En dit hoofdkussen is reisbestendig! Daarmee bedoel ik dat je hoofdkussen geen nadelige gevolgen ondervindt van het compact oprollen. Het Tonic hoofdkussen blijft even soepel en veerkrachtig. Dé oplossing om ook op reis heerlijk te slapen!

Wil je nog meer te weten komen over hoofdkussens? Download dan het gratis E-book dat ik over dit onderwerp heb geschreven. Je vindt er tips voor het onderhoud van hoofdkussens, maar ook alle info over waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw hoofdkussen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Wat is een goed matras?

Dit moet je eten om vanavond veel beter te slapen…

Bron: Reiskussen kopen? Dit is mijn absolute favoriet

Hoe je hoofdkussen kiezen?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een hoofdkussen kan je leven veranderen. In dit ebook ontdek je alles waarop je moet letten als je een kussen gaat kiezen. Of je nu een rug- zij- of buikslaper bent. Veel leesplezier.

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *