Slapen op Tempur of slapen op Tempur???

Slapen op Tempur is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Sinds 2011 is Tempur de grootste bedden fabrikant ter wereld. Hiermee is Tempur Sealy en Simmons voorbij gestreefd. Een hele prestatie voor een relatief jong bedrijf. Slapen op Tempur (NYSE TPX $71,32) heeft de beurskoers dan ook een flinke “boost” gegeven. Sinds beursintroductie is de koers circa vervijfvoudigd. Het bedrijf heeft hiermee een marktkapitalisatie van circa $4,32 miljard. Je kunt met recht zeggen dat slapen op Tempur de aandeelhouders geen windeieren heeft gelegd.

Wat maakt slapen op Tempur zo bijzonder? Het zijn vooral de drukverlagende eigenschappen van het comfortmateriaal die het slapen op Tempur zo aangenaam maakt. Het assortiment is goed en logisch opgebouwd. Zowel qua matrassen als qua bedbodems en hoofdkussens. Bovendien is Tempur sterk vertegenwoordigd in de gezondheidssector. Veel ziekenhuizen en klinieken werken met producten van Tempur vanwege de goede kwaliteit en duurzaamheid.

DOE DE SLAAPTEST

Het succes van slapen op Tempur heeft vooral te maken met de goede klantervaringen. Je kunt geen groot merk worden als je klantenbasis ontevreden is. In het verleden en in verschillende fora op het internet kon je lezen dat mensen zweten of meer dan gemiddeld transpireren als ze slapen op Tempur. Door productinnovaties en goed te luisteren naar de klant, behoren deze klachten tot het verleden. Zo is de Tempur Royal matras speciaal ontwikkeld voor personen die veel zweten. Een persoon die normaal transpireert, zal geen problemen ondervinden met een matras van Tempur.

Wat veel mensen niet weten, is dat zweten in bed hoofdzakelijk veroorzaakt wordt door het dekbed. Het warmte en vochtigheidsklimaat in bed wordt voor maar liefst 80% bepaald door het dekbed! Slechts 20% wordt bepaald door het matras. (bron: Ergonomie Institut München)

Een extra reden om te slapen op Tempur en tevens een goed dekbed aan te schaffen van bijvoorbeeld kameelhaar of cashmere. Ook het Tempur Fit dekbed is een goede keuze.

De ultieme TEMPUR koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *