Snurkt Bart de Wever (NV-A)?

Het is natuurlijk interessant om te weten of Bart de Wever snurkt. Helaas moeten we het antwoord schuldig blijven, maar het blijft een interessante vraag. Misschien heeft Bart een paar minuutjes tijd om deze vraag op onze blog te beantwoorden. Zou leuk zijn, toch?

Mocht Bart snurken, dan zijn er inmiddels goede  oplossingen. Kijk bijvoorbeeld eens in deze store van Amazon. Het meest opvallende is de anti-snurk kinband. Deze band helpt snurkers direct en wat nog beter is dat het alle bedgenoten een goede nachtrust garandeert!

DOE DE SLAAPTEST

De meest voorkomende oorzaak van snurken is slapen met een open mond. Dit zet extra druk op de keel wat zorgt voor vibraties en vervolgens resulteert in snurken. De anti-snurk kinband lost dit probleem op door de kaken bij elkaar te houden tijdens het slapen. Simpel en doeltreffend. Hierdoor wordt het snurken voor een groot deel gereduceerd en kan zelfs het snurken volledig doen verdwijnen. Als dat geen goed nieuws is Bart dan weten wij het ook niet. Bart je kunt deze anti-snurk kinband beter niet gebruiken bij de informatie 😉

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

1 Reactie

  1. Tja die band dat vind ik nogal wat. Heb zelf de neuspluggen van nasivent gekocht die werken ook goed. oke je moet niet gedronken hebben want dat snurk-koor komt overal doorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *