Tempur en wat zegt Test Aankoop?

 

Sleepwise gaat er prat op dat we objectieve informatie geven aan onze klanten in onze blogs, vlogs en tijdens een slaap check-up. We garanderen dat dit ook in de toekomst ook zo zal blijven. Maar af en toe moet me toch iets persoonlijks van het hart, zoals wanneer mensen het hebben over de conclusies en de testmethodes van Test Aankoop. In mijn ogen zijn die soms twijfelachtig. In dit artikel vertel ik waarom.

Wees kritisch, ook voor Test Aankoop!

Test Aankoop geeft de Tempur Sensation matras 68 punten. Bij Test Aankoop noemen ze dat “goede kwaliteit, aanbevolen door Test Aankoop”. Ik geef toe, de score intrigeerde me en ik wou absoluut weten hoe de punten berekend worden en met welke factoren Test Aankoop rekening houdt bij de beoordeling en het testen van een matras. Vandaar dat ik de testresultaten in detail heb bekeken. Mijn conclusie? Wees kritisch, ook voor Test Aankoop!

Een essentieel punt: de ondersteunende eigenschappen van een matras

Op het punt ondersteuning van het lichaam wordt door Test Aankoop getest op lichaamsondersteuning bij de man én lichaamsondersteuning bij de vrouw. En wat zegt Test Aankoop over de lichaamsondersteuning bij de vrouw? “Representatief voor 5% met de kleinste gestalte onder de vrouwelijke bevolking”. Toen ging mijn wenkbrauw al even de hoogte in! 🙂 Over naar de lichaamsondersteuning bij de man: “Representatief voor 5% met de grootste gestalte onder de mannelijke bevolking”.

DOE DE SLAAPTEST

Wat bedoelen ze daar bij test Aankoop eigenlijk mee? Geen idee! Wat ik wél weet is dat de ondersteuning van een matras van essentieel belang is voor iedereen. Dat is individueel en dus moet dat ook voor iedereen individueel bekeken worden. Hoe bepaal je dan op basis van de test van Test Aankoop of de Tempur Sensation matras de goede matras voor jou is? Mijn antwoord? Niet!

Een zinloze test?

In de praktijk heb je aan deze testresultaten helemaal niks, want je weet helemaal niet of deze matras de goede matras is voor jou. Er is namelijk maar 1 manier om zeker te zijn dat je de juiste matras koopt en dat is die matras persoonlijk en uitgebreid testen. Geen test uitgevoerd door Test Aankoop of welke instantie ook, maar door jou. Neem het aan van iemand die al meer dan 15 jaar Tempur matrassen verkoopt: als je op de juiste matras gaat liggen, dan voel je dat. Zo eenvoudig is het. En de beste en minst tijdrovende manier om op de juiste matras terecht te komen is via een vrijblijvende slaap check-up bij Sleepwise. We nemen samen de tijd om een persoonlijk slaapprofiel te bepalen waarna we je die matrassen voorstellen die perfect voldoen aan wie jij bent.

Ook met de resultaten van Test Aankoop loop je risico op een miskoop!

Je hebt de juiste aanpak voor de aankoop van een nieuwe matras door je in eerste instantie online te informeren, ook bij Test Aankoop. Tenslotte krijg je zo al een indicatie over de intrinsieke kwaliteiten van een matras en kan je je een beeld vormen van de verschillende merken en soorten matrassen. Vaak kom je dan tot de vaststelling dat het allemaal wat overweldigend is en dat je eigenlijk niet veel verder komt. Je bent met andere woorden nog altijd niet zeker dat je de goede matras gevonden hebt. Sleepwise helpt je gratis met een persoonlijke slaap check-up. Wat mag je verwachten?

  • Geen wachttijden
  • 60 à 90 minuten persoonlijk slaapadvies
  • Kosteloze analyse van je slaapgewoontes en slaapprofiel
  • Voldoende tijd om alles te testen en voor proefliggen
  • Geen aankoopverplichting

Maak een afspraak en kom persoonlijk ontdekken en ervaren wat de beste matras is voor jou. Het is de enige manier om een miskoop te vermijden. Door dit artikel te delen geef je ook anderen de kans om bij Sleepwise langs te komen voor een vrijblijvende slaap check-up. Krijg je graag nog meer slaaptips? Deze blog is geïnspireerd op een vlog van ons YouTube-kanaal dat constant wordt aangevuld met nieuwe slaaptips voor nog beter en gezonder slapen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Donsdekens, dit moet je weten…

Moe? 7 handige tips om beter te slapen!

Bron: Tempur en wat zegt Test Aankoop?

De ultieme TEMPUR koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *