Tempur hoofdkussens veel te hard? Hier het antwoord

 

Denk jij ook dat Tempur alleen maar voorgevormde hoofdkussens maakt? Niks is minder waar. In deze blog stel ik je 3 Tempur hoofdkussens voor die anders zijn. Deze 3 hoofdkussens van Tempur zijn erg traditioneel en amper voorgevormd. En er is meer dat hen bijzonder maakt…

Het Tempur Classic hoofdkussen

Het Classic kussen van Tempur heeft een mooie, klassieke vorm en meet 40×60 cm. Het hoofdkussen heeft een lichte inkeping naar het midden toe waardoor je de voorvorming bijna niet voelt en het aanvoelt als een ‘gewoon’ hoofdkussen. Dit Tempur hoofdkussen biedt een fantastische ondersteuning en is ideaal voor als je eigenlijk geen voorgevormd kussen wil, maar toch van een uitstekende ondersteuning in de nek wil genieten. In dat geval beveel ik je zeker het Classic kussen aan. Als je graag net dat beetje meer hoofdkussen in je bed hebt, bestaat dit hoofdkussen ook in een iets bredere maat: de queen versie.

DOE DE SLAAPTEST

De Tempur Comfort Pillows

De Comfort Pillows van Tempur bestaan in 3 verschillende uitvoeringen. Deze hoofdkussens hebben een standaardmaat en passen in elke kussensloop.

  • Het Tempur Cloud kussen is het zachtste kussen van de reeks. Dit is een Tempur hoofdkussen voor wie graag op wolkjes slaapt.
  • Heb je het graag wat steviger? Dan is de Original uitvoering ongetwijfeld meer je ding.
  • Voor wie noch een erg zacht noch een stevig hoofdkussen wil, is er de Sensation Die zit net tussen hard en zacht in en vervolledigt zo deze mooie reeks van comfortabele, klassieke Tempur hoofdkussens in een gewoon formaat.

Het grote voordeel van deze Comfort Pillow hoofdkussens is dat je er niet zo diep in wegzakt als bijvoorbeeld bij donskussens het geval is. Deze hoofdkussens bieden een uitstekende ondersteuning en laten toch het knuffelen van het kussen toe. Dat is vaak erg belangrijk voor wie niet van een voorgevormd kussen houdt.

De Tempur Traditional Pillows

Ook de Traditional Pillows van Tempur bestaan in 3 uitvoeringen en hebben een klassieke vorm.

  • De Breeze uitvoering van dit hoofdkussen bestaat maakt dat het een uitstekend Tempur hoofdkussen is voor wie veel transpireert in bed. Dit hoofdkussen geeft je op warme dagen een verkoelend gevoel en is extra hygiënisch dankzij de bescherming door een goed verluchtende hoes.
  • De Easy Clean versie stelt – naast uiteraard een uitstekende ondersteuning – vooral gebruiksgemak voorop. Dit Tempur hoofdkussen mag integraal in de wasmachine en is wasbaar op 60°C.
  • De standaard Traditional is lekker aangenaam zacht en past zich heel goed aan je hoofd aan.

Een hoofdkussen kopen is minstens zo belangrijk als de aanschaf van een nieuw bed of matras. Voor een goede, aangepaste ondersteuning is het essentieel dat je hoofdkussen aansluit bij je matras en bedbodem, maar ook bij je slaaphouding en je lichaamsbouw. Wil je er graag eerst meer over lezen? Groot gelijk! Download hier het gratis E-book over hoofdkussens dat ik geschreven heb. Of kom eens langs bij Sleepwise om enkele hoofdkussens te testen. Zo weet je 100% zeker dat je er prima op ligt. De hoofdkussens uit dit artikel kan je bekijken in de vlog die ik als inspiratie voor dit artikel heb gebruikt. Ken je iemand die zeker baat heeft bij een verbeterde nachtrust? Deel dan dit artikel! Misschien verander je wel iemand zijn leven.

Misschien vind je dit ook interessant:

Buikslapen? Last van je nek? Hier de oplossing!

Tempur matras? Help waar moet ik beginnen?

Bron: Tempur hoofdkussens veel te hard? Hier het antwoord

Hoe je hoofdkussen kiezen?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een hoofdkussen kan je leven veranderen. In dit ebook ontdek je alles waarop je moet letten als je een kussen gaat kiezen. Of je nu een rug- zij- of buikslaper bent. Veel leesplezier.

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *