The Autumn Project by Sleepwise

Tijdens de herfstperiode steken we onze drie Sleepwise winkels in een nieuw kleedje onder de noemer  ‘The Autumn Project by Sleepwise’.

Warme kleuren, vrolijke opvallende accessoires, bijzondere lampen en mooie tapijten zijn de ingrediënten van deze re-styling. Met de diepwarme groene tinten op de muur en het bruine en donkerrode bedtextiel creëren we een rustgevende en hartelijk sfeer voor je slaapkamer. De exclusieve decoratieartikelen van Kare Design zorgen voor een trendy ‘Indian Summer’ uitstraling.

DOE DE SLAAPTEST

Kare Design zijn Duitse designers die ondertussen in heel de wereld verrassende trends creëert. Liefhebbers van deze accessoires zijn kosmopolitisch en trend-georiënteerde mensen die tolerant en humoristisch zijn. Ze staan heel vrolijk en een beetje gek in het leven. Sleepwise is liefhebber van Kare Design en zeker ook van deze levenswijze.

Natascha Wouterson: ‘ We vinden het heerlijk om onze klanten te inspireren. Goed slaapcomfort aanbieden is natuurlijk onze hoofdbezigheid. Maar je slaapkamer moet er ook goed uitzien en gezelligheid uitstralen. Het is de plek waar je na drukke dagen écht tot rust komt. Deze plek moet je daarom helemaal naar je eigen zin inrichten. Mensen vergeten dat wel eens. Als kind zijn we heel intens bezig met onze slaapkamer. De juiste posters of foto’s hangen dan aan de muur en favoriete knuffels krijgen een eigen plaats. Maar wanneer we ouder worden en het drukke leven ons helemaal opslorpt, vergeten we de inrichting van onze slaapkamer al wel eens. Af en toe een nieuwe motief of een andere kleur op het dekbed van je bed, een mooi decoratiestuk op je nachtkastje of slaapkamerdressoir moet volgens ons kunnen. Wij hechten ook veel aandacht aan verlichting. De booglampen van Kare Design bijvoorbeeld brengen een mooie sfeer aan je interieur. Ook als ze niet branden. We gaan dus voortdurend op zoek naar originele en inspirerende interieurartikelen .’

In de drie Sleepwise winkels in Schilde, Kapellen en Antwerpen vind je al de artikelen van de ‘The Autumn Project’. De bedden zijn opgemaakt met de nieuwe Autumn collectie. Je vindt er de exclusieve muurdecoratie van Kare Design, originele fotokaders en spiegelvormen, lampen zoals je ze op een filmset terugvindt, aluminium gepolijste windhonden of bulldogs en pittig uitgedoste spaarvarkentjes. Echt de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Tot snel! Natascha Wouterson.

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *