Verbeter je nachtrust: doe de slaaptest!

Wist je dat je een derde van je leven slaapt? Als je erover gaat nadenken, is dat een erg groot deel van je leven. Het kan dus ook niet anders of je slaap heeft een grote invloed op je levenskwaliteit. En de levenskwaliteit verbeteren…, dat wil toch iedereen?

1/3 goed slapen en 2/3 goed leven

We willen allemaal een goed leven. Frisse, energieke en gezonde dagen zijn daar een prima basis voor. Bedenk maar eens hoe je je voelt na een slechte nacht. Suf, verstrooid, prikkelbaar, humeurig, … noem maar op! Je slaapt effectief 1/3 van je leven. Als je slaapkwaliteit niet goed is – en die ene slechte nacht wordt een gewoonte – dan heb je een probleem. Persoonlijk ken ik niemand die zich na een langdurige periode van slapeloosheid niet gebroken voelt. En nu ik het toch over gebroken heb: je hoeft zelfs helemaal geen last van slapeloosheid te hebben om gebroken wakker te worden. Een matras of slaapcombinatie die niet aan je lichaam en aan je slaaphouding is aangepast is voldoende om elke dag met rugpijn of nek- en schouderpijn wakker te worden. Zelfs hoofdpijn is niet ongewoon na systematisch slecht slapen. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Verbeter je levenskwaliteit al slapend

Problemen oplossen tijdens je slaap, wat is er nog makkelijker? Echt waar, die 6 à 8 uur per nacht slaap zijn het perfecte moment om je levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren. Investeer daarin. Door je slaaproutine te optimaliseren, maar ook door op de juiste matras en het juiste hoofdkussen te slapen. Want ja, zelfs een hoofdkussen kan je leven veranderen. 🙂

Een actieplan dat wérkt!

Met het slaapadvies op maat van Sleepwise word je misschien niet al slapend rijk, maar je verrijkt wel je leven al slapend. En dat is minstens zo belangrijk! Hoe je dat doet? De eerste stap naar beter slapen is de slaaptest. Zo bepaal je waar je pijnpunten liggen én wat je daaraan kan doen.

DOE DE SLAAPTEST

Wat mag je verwachten?

De slaaptest geeft inzicht in wat mogelijke oorzaken kunnen zijn van slecht slapen en zorgt ervoor dat ik je verder kan helpen met gepersonaliseerd slaapadvies om je slaapkwaliteit te verbeteren. Je mag stellen dat iedereen een zo goed mogelijke slaap bezorgen mijn persoonlijke missie is geworden en de slaaptest een goede tool is om dat doel te bereiken.

Nog meer slaaptips!

Eigenlijk kan je nooit genoeg tips krijgen om goed te slapen. Daarom geef ik elke week tips in deze blog, maar ook via ons YouTube-kanaal en op Facebook. Mijn eerste advies is dus om ons te volgen. Zo mis je nooit een waardevolle slaaptip en hoef je daar zelfs helemaal niks voor te doen. De tips lopen als vanzelf bij je binnen. 🙂 Nog iets waar je goed van gaat slapen is delen. Je kan al beginnen met deze blog, of de vlog die als inspiratie heeft gediend. Zo geef je anderen de kans om ook hun levenskwaliteit te verbeteren met de slaaptest van Sleepwise. En ook …: stel de juiste vragen! Heb je vragen over goed slapen? Stel ze onder dit artikel. Ik beantwoord elke vraag persoonlijk. En vergeet niet: doe de slaaptest!

DOE DE SLAAPTEST

Misschien vind je dit ook interessant:

Waarom je nooit in bed moet duiken zonder bescherming

Rugslaper, last van je nek? Nu niet meer!

Bron: Verbeter je nachtrust: doe de slaaptest!

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *