Waarom te weinig slapen zo gevaarlijk is!

Een op de drie mensen klaagt over slaapstoornissen. Slecht slapen lijkt dus een van de meest verbreide ´kwalen` van de moderne tijd. Wie slecht slaapt, voelt zich de volgende ochtend futloos en verstoken van vitaliteit, staat zijn eigen productiviteit in de weg, leeft ontevreden en ervaart geen levensgeluk. Slecht slapen kan iemands leven grondig verpesten.

Vorig jaar werden in België 270 miljoen slaap- en kalmeringsmiddelen verkocht, ofwel 735.000 per dag. Dat blijkt uit cijfers van de Belgische geneesmiddelenindustrie. Deze aantallen zijn bijna moeilijk te geloven maar toch zijn ze pure realiteit.

DOE DE SLAAPTEST

Deze blog voor jouw slaapkwaliteit.

Het kan ook anders! Deze blog maakt duidelijk hoe je door een verkwikkende nachtrust heel eenvoudig tot meer prestaties komt. Je wordt creatiever en succesvoller in al je activiteiten.  Je leeft kortom een meer tevreden en een gelukkiger leven. Markeer onze blog in je bladwijzer en kom regelmatig even een kijkje nemen en verbeter je slaapkwaliteit.

Wat lees je zoal op deze blog?

Via deze blog kom je achter alle wetenswaardigheden over de meest uiteenlopende onderwerpen die bijdragen tot een gezondere slaap en betere slaapkwaliteit. Zo lees je hier bijvoorbeeld ook over ontspanningstechnieken want ontspanning is de basisvoorwaarde voor een diepe slaap.

We sommen nog enkele onderwerpen voor je op:

  • waarom buikslapen ongezond is,
  • wat de gevaren zijn van een versleten lattenbodem,
  • de 6 meest gemaakte fouten bij de aankoop van een bed of matras,
  • het belang van een goed hoofdkussen,
  • alles wat je al had willen weten over waterbedden,
  • ….

Verder biedt deze blog een overzicht van succesvolle, natuurlijke slaapmiddelen en leer je bijvoorbeeld hoe je je nachtrust doelgericht voor je persoonlijk geluk kunt gebruiken. Praktische voorbeelden verduidelijken de onderwerpen en je vindt allerlei tips en suggesties.

DOE DE SLAAPTEST

 

Goed en lekker slapen zal voor jou niet langer een mooie droom blijven. Benut de kracht van de slaap om je leven energieker en succesvoller te maken.

Natascha Wouterson
Wake up Happy

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *