Te warm onder een synthetisch dekbed? Nu niet meer!

De tips voor wie het vaak te koud of te warm heeft in bed gaan deze week verder met tip 3: verkies je een synthetisch dekbed? Pas op wat je koopt! Anders ga je effectief heel erg zweten in bed.

Last van overmatig transpireren door een synthetisch dekbed?

Veel klanten klagen dat ze onder hun synthetisch dekbed erg veel last hebben van transpireren in bed. Helaas is het inderdaad zo dat dat zweten in bed vaak wordt veroorzaakt door een (goedkoop) synthetisch dekbed. Verkies je toch een synthetisch dekbed omdat je bijvoorbeeld allergisch bent en wil je vermijden dat je het te warm hebt in bed? Blijf dan van de goedkope synthetische dekbedden af en kies voor een Thinsulate dekbed.

Thinsulate: het warmte-regulerend synthetische dekbed

Een Thinsulate dekbed zorgt ervoor dat je een heerlijk licht dekbed hebt dat je eveneens helpt in je strijd tegen mogelijke allergieën. Het is wasbaar op 60°C, erg comfortabel én warmte- en vochtregulerend. Het zou overigens best kunnen dat de naam Thinsulate je bekend voorkomt. Dat komt omdat het een materiaal is dat veel wordt gebruikt in skipakken en buitenkleding. Daar is een goede reden voor: Thinsulate is prima isolerend en neemt het vocht snel op om het direct weer aan de omgeving af te geven. Ideaal voor buitenactiviteiten in koude klimaten dus, maar ook voor jouw dekbed.

DOE DE SLAAPTEST

Soepel, licht en ademend

Dat zijn de 3 voornaamste eigenschappen van een Thinsulate dekbed. Of eigenlijk moeten we er nog 2 aan toevoegen: vochtregulerend en isolerend. Deze 5 kenmerken zorgen voor een kwalitatief dekbed waaronder je heerlijk warm slaapt, zonder dat je overmatig gaat transpireren. Daarnaast is Thinsulate ontzettend duurzaam. Je kan een Thinsulate dekbed telkens opnieuw wassen zonder dat die wasbeurten de isolerende eigenschappen van de vezels gaan aantasten, zelfs op 60°C. Juist daarom is een Thinsulate dekbed ideaal als je last hebt van allergieën.

Wel een koppel, maar niet even warm in bed?

Omdat je als koppel het bed deelt, ben je het nog niet eens over de ideale temperatuur of het perfecte dekbed. De oplossing? Een partnerdekbed van Thinsulate! De onderste laag van zo’n partnerdekbed is een 2-persoonsdekbed. Daar bovenop liggen 2 verschillende 1-persoonsdekbedden die afgestemd zijn op jullie individuele warmtebehoefte. Uiteraard merk je er in de praktijk niks van en voelt deze combinatie dankzij het unieke verbindingssysteem als 1 enkel dekbed aan. De ideale oplossing om de lieve vrede tussen de lakens te bewaren zonder dat je het te koud of te warm moet hebben in bed.

Gebruik je zelf een partnerdekbed? Deel dan je ervaringen onder dit artikel en deel meteen dit artikel zodat je ook anderen helpt om de juiste temperatuur in bed te bereiken. 🙂 Ga ook eens kijken naar de vlog die als inspiratie voor deze blog heeft gediend.

Misschien vind je dit ook interessant:

Is Tempur een goede keuze als je veel zweet in bed?

De 18 beste slaaptips op aarde

Bron: Te warm onder een synthetisch dekbed? Nu niet meer!

Alles wat je moet weten over dekbedden

Een passend dekbed met de juiste vulling is enorm van belang! Als je dit ebook hebt gelezen, wordt het kiezen van het juiste dekbed heel gemakkelijk. Je ontdekt of je beter kiest voor dons of synthetisch. Of wat bijvoorbeeld de voordelen zijn van een kameelharen dekbed. Veel leesplezier!

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *