Waterbed kopen? De #1 reden om een waterbed te kopen

 

Een waterbed heeft een wel erg groot voordeel tegenover een traditioneel bed. Deze typische eigenschap van waterbedden zou zelfs al moeten volstaan om voor een waterbed te kiezen. Benieuwd naar wat een waterbed echt zo bijzonder maakt? Je leest het in deze blog!

Een waterbed is verwarmd! En ja,

dat is een voordeel!

Het feit dat een waterbed verwarmd is, is een groot voordeel, zelfs als je de neiging hebt om te denken dat je niet in een verwarmd bed wil slapen. Hoe dat zit? Wel, in de eerste plaats is het de bedoeling dat je in je bed kan ontspannen. De temperatuur van je omgeving én van je bed dragen daar in grote mate toe bij. En een waterbed is niet zomaar verwarmbaar.

Eigenlijk is het accurater om te stellen dat je de temperatuur van je waterbed kan instellen. Je leest het goed: door je waterbed te verwarmen op bijvoorbeeld 26°, krijg je het helemaal niet te warm in de zomer. Onze huid heeft aan de buitenkant een temperatuur van 28°. Als je dus op een waterbed gaat liggen dat 26° warm is, ga je er zelfs heerlijk door afkoelen. Extra comfort! Die temperatuurregeling van een waterbed is uiteraard ook praktisch op koudere dagen. Dan stel je de temperatuur van je waterbed net ietsje hoger in om van zodra je op je bed gaat liggen dat heerlijke behaaglijke gevoel van een warm nest te ervaren.

DOE DE SLAAPTEST

Individueel instelbare temperatuur van een waterbed

Jij warm, hij koud? Of omgekeerd? 🙂 Dat verhaal krijg ik helaas vaak te horen! Met een waterbed is dat – als je het slim aanpakt – volledig verleden tijd. Door te kiezen voor 2 aparte matrassen en 2 temperatuurregelaars, stel je voortaan de temperatuur van je matras individueel in. En neem het maar van mij aan: die paar graden verschil in temperatuur, maken écht het verschil in slaapcomfort. Om nog maar te zwijgen van wat het doet met je relatie als je niet langer met je partner in de clinch gaat over een te koud of te warm bed. Dank je wel, waterbed!

Altijd de juiste temperatuur in bed

Kortom, een waterbed heeft altijd de juiste temperatuur, ongeacht het seizoen en ongeacht of je nu eerder een koukleum bent of snel last hebt van transpireren in bed. Weet dat het feit dat je het nooit meer koud hebt in bed je ook effectief beter laat ontspannen en slapen. Je lichaam ontspant volledig, wat ervoor zorgt dat je beter en energieker wakker wordt.

En dit is slechts 1 van de vele voordelen van waterbedden! Op een waterbed slapen heeft zo veel voordelen dat ik er een volledig E-book aan heb gewijd. Ben je geïntrigeerd geraakt? Download het gratis E-book over waterbedden dan hier. En houd ook onze slaaptips in de gaten. Want ik ben vastbesloten om nog veel meer artikels te publiceren over de bijzondere eigenschappen van waterbedden. Of kijk alvast even naar ons YouTube-kanaal. Daar vind je ook de vlog van dit artikel terug, samen met talloze andere vlogs met tips om beter te slapen. Heb je vragen over waterbedden? Stel ze, ik beantwoord elke vraag persoonlijk!

Misschien vind je dit ook interessant:

Speciaal kussen voor je waterbed? Dit weet je niet!

Moe? 7 handige tips om beter te slapen!

Bron: Waterbed kopen? De #1 reden om een waterbed te kopen

Waterbedden, dit moet je weten

In dit ebook krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen. Je leest waarom de Romeinen al op waterbedden sliepen, hoe een waterbed jou kan helpen om lage rug, nek- en rugklachten te verminderen en de 5 belangrijkste criteria waarop je moet letten als je een waterbed koopt

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *