Waterbed kopen? Aan deze speciale optie denkt niemand

 

Wist je dat je bij de aankoop van een waterbed ook kan kiezen voor een speciale optie die helpt je gezondheid verbeteren? Een optie uniek voor waterbedden; je vindt ze op geen enkele andere slaapcombinatie. Je leest er alles over in dit artikel.

Een waterbed met vibro-massage

Vibro-massage helpt je lichaam ontgiften. Door een vibro-massage mat aan je waterbed toe te voegen, help je je lichaam beter te ontspannen en zorgt er ook voor dat je organen de gifstoffen beter uit je lichaam kunnen verwijderen. De vibro-massage mat ligt onder de watermatras en laat het water op zo’n manier bewegen dat je lichaam wordt ondersteund in zijn ontgiftende functie. Dat je er ook een ultiem ontspannen gevoel van krijgt, is een fantastische bijwerking! 🙂

Fysio-massage thuis met wetenschappelijk bewezen werking

Dat is zo’n waterbed fysio werkt, is wetenschappelijk bewezen! Urineonderzoeken voor en na de fysio laten zien dat er veel meer gifstoffen in de urine aanwezig zijn na een vibro-massage dan ervoor. Vandaar mijn advies: kies voor een waterbed met vibro-massage. Je start niet alleen de dag met een heerlijk ontspannen gevoel en een efficiënte ontgifting, je voelt je ook energieker. Door ook voor het slapengaan nog even van de fysio te genieten, val je ook totaal ontspannen in slaap.

Een vibro-massage waterbed voor beter slapen en gezonder leven

Een waterbed heeft sowieso erg veel voordelen. Daarover had ik het al uitgebreid in een aantal andere blogs. Dat je dankzij de vibro-massage optie je lichaam helpt te ontgiften is een uniek voordeel van waterbedden. Je kan het luxe noemen, maar eigenlijk is het een investering in je gezondheid. En wat mij betreft is dat geen luxe! 🙂 De tijd dat bedden en slaapcomfort spartaans waren en als een louter functionele plek om te slapen werden gezien, ligt gelukkig ver achter ons. Intussen hebben we – met dank aan de wetenschap – ingezien dat een goede, diepe slaap essentieel is voor ons welzijn. Extra aandacht besteden aan het juiste slaapcomfort is dus een slimme zet.

Wil je nog meer te weten komen over de voordelen van waterbedden? Of lees je graag waar je allemaal op moet letten bij de aankoop van een waterbed? Download dan hier een gratis E-book over waterbedden. Je vindt er alles wat je moet weten over waterbedden in terug en bent meteen gewapend om een geïnformeerde keuze te maken. Kijk zeker ook eens naar de vlog over vibro-massage voor waterbedden en abonneer je op ons YouTube kanaal om nooit nog een gouden slaaptip te missen. Ben je er intussen helemaal van overtuigd dat een waterbed kopen de volgende stap is? Kom dan langs bij Sleepwise en ga vrijblijvend testliggen. Of schrijf je in voor een workshop waterbedden kopen. Zo vermijd je een miskoop en heb je de beste garantie op een waterbedcombinatie die helemaal op jouw slaapbehoeften is afgestemd.

Misschien vind je dit ook interessant:

Gezondheidskussen, geen nek of schouderklachten meer

De beste en slechtste snacks voor het slapengaan

Bron: Waterbed kopen? Aan deze speciale optie denkt niemand

Waterbedden, dit moet je weten

In dit ebook krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen. Je leest waarom de Romeinen al op waterbedden sliepen, hoe een waterbed jou kan helpen om lage rug, nek- en rugklachten te verminderen en de 5 belangrijkste criteria waarop je moet letten als je een waterbed koopt

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *