Zijde dekbed, goddelijk slapen en zonder rimpels?

Hoezo is slapen onder een zijde dekbed slapen zonder rimpels? Wel ja, een zijde dekbed is ronduit fantastisch (en zonder rimpels). In dit artikel vertel ik je waarom.

Een zijde dekbed is als een tweede huid

In een zijde dekbed zitten proteïnen die voor 70% overeenkomen met de proteïnen uit onze eigen huid. Ja, je voelt het al komen, juist daarom voelt zo’n zijde dekbed zo vertrouwd aan! Een zijde dekbed voelt als een tweede huid. En neem het van mij aan: dat voelt erg lekker! Een dekbed in zijde legt zicht volledig rond de contouren van je lichaam. Dat zorgt voor een uiterst licht en aangenaam gevoel én voor een optimaal temperatuurgevoel. Slapen onder een zijde dekbed is daarom ook slapen zonder zweten. Je hebt het met een dekbed in zijde namelijk nooit te warm of te koud. Voor wie veel zweet ’s nachts is een zijde dekbed daarom een prima oplossing. Dat het heerlijk luxe is, krijg je er als bonus bij! 🙂

DOE DE SLAAPTEST

Slapen zonder rimpels? Met een zijde dekbed!

Het geheim van zijde is dat het zich helemaal mooi rond je lichaam sluit. Zijde is bovendien heerlijk licht, zodat je nooit het gevoel hebt dat er iets op je ligt. Dat is – samen met de temperatuurregulerende eigenschappen – voor velen al voldoende om voluit voor een zijde dekbed te gaan. Het straffe is dat ik dan nog niet eens het argument heb aangehaald dat elke vrouw meteen overstag doet gaan. (En de mannen stiekem ook, denk ik.) Want wat bijna écht ongelofelijk (maar waar) is…: wie op zijde slaapt wordt wakker zonder rimpels én zonder die vreselijke ‘out of bed’ look die je haar alle kanten uitstuurt. Lap! Dat vind ik fantastisch!

Een zijde dekbed is fantastisch, ook voor jou?

Een zijde dekbed is dus niet alleen buitengewoon comfortabel en een uitstekend wapen tegen zweten ’s nachts, het zorgt er ook nog eens voor dat je er bij het wakker worden op je best uitziet. Want slapen zonder rimpels, dat is ook wakker worden zonder rimpels. Het is met andere woorden een fantastisch dekbed. Maar is een zijde dekbed het juiste dekbed voor jou? Zoals met alles wat met goed slapen te maken heeft, is ook dit weer een erg persoonlijk verhaal.

DOE DE SLAAPTEST

Wil je meer weten over dekbedden en wat de voornaamste voordelen en verschillen zijn? Download dan het gratis E-book over dekbedden dat ik geschreven heb. En kijk ook eens naar de vlog over dit artikel. Daarin zie je hoe we de proef op de som nemen en iemand een zijden dekbed laten testen. Of kom zelf eens langs bij Sleepwise om te komen proefliggen en zo een doordachte keuze te maken bij de aankoop van een nieuw (zijde) dekbed. We maken graag tijd voor je én voor al je vragen over beter slapen, onder een zijde dekbed of juist niet. 🙂

Misschien vind je dit ook interessant:

Allergisch aan huisstofmijt? Kies het juiste hoofdkussen!

Waarom de hardheid van een matras geen fluit uitmaakt

Bron: Zijde dekbed, goddelijk slapen en zonder rimpels?

Alles wat je moet weten over dekbedden

Een passend dekbed met de juiste vulling is enorm van belang! Als je dit ebook hebt gelezen, wordt het kiezen van het juiste dekbed heel gemakkelijk. Je ontdekt of je beter kiest voor dons of synthetisch. Of wat bijvoorbeeld de voordelen zijn van een kameelharen dekbed. Veel leesplezier!

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *