GRATIS EBOOKS

Download hier je ebook en ontdek wat jij vandaag al kunt doen om je slaapkwaliteit naar het volgende niveau te tillen. En je zult leren dat dit helemaal niet zo moeilijk is.

 

Ik ben al een aantal jaren bezig om het “geheim” te ontrafelen waarom 4 op de 10 personen niet goed slapen – wat natuurlijk enorm veel frustratie met zich meebrengt – maar ook hoe personen die al goed slapen, nog beter kunnen slapen en hierdoor overdag veel productiever en meer belastbaar zijn. Mijn ervaringen en tips kan je lezen in de verschillende ebooks die ik hierover heb geschreven. Veel leesplezier.

 


 6fouten-3deBook: De 6 meeste gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop!
Veel leesplezier!

NU DOWNLOADEN

 


carpediem3deBook: De ultieme Carpe Diem bedden koopgids

Maak gebruik van deze 28 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen om je nieuwe Carpe Diem bed of boxspring te gaan kopen. Veel leesplezier.

NU DOWNLOADEN

 


hoofdkussen-v6eBook: Hoe je hoofdkussen kiezen?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een hoofdkussen kan je leven veranderen. In dit ebook ontdek je alles waarop je moet letten als je een kussen gaat kiezen. Of je nu een rug- zij- of buikslaper bent. Veel leesplezier.

NU DOWNLOADEN

 


Dekbedden-ebookeBook: Alles wat je moet weten over dekbedden

Een passend dekbed met de juiste vulling is enorm van belang! Als je dit ebook hebt gelezen, wordt het kiezen van het juiste dekbed heel gemakkelijk. Je ontdekt of je beter kiest voor dons of synthetisch. Of wat bijvoorbeeld de voordelen zijn van een kameelharen dekbed. Veel leesplezier!

NU DOWNLOADEN


mag003eBook: De ultieme Tempur koopgids

Maak gebruik van deze 26 bewezen tips om beter te slapen, makkelijker te kiezen en vooral een goed geïnformeerde beslissing te nemen.
Veel leesplezier!

NU DOWNLOADEN


waterbeddeneBook: Waterbedden, dit moet je weten

In dit ebook krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen. Je leest waarom de Romeinen al op waterbedden sliepen, hoe een waterbed jou kan helpen om lage rug, nek- en rugklachten te verminderen en de 5 belangrijkste criteria waarop je moet letten als je een waterbed koopt.

NU DOWNLOADEN


 superfoodseBook: 7 superfoods om nog beter te slapen

In dit ebook zul je lezen hoe je met bekende en soms minder bekende voedingsmiddelen je slaap naar het volgende niveau kan brengen. Ook als je momenteel minder goed slaapt, zal dit ebook je helpen en je ogen openen.

NU DOWNLOADEN

 


 superfoodseBook: 6 handige tips bij het kopen van een boxspring

In dit ebook zul je handige tips vinden wanneer jij op zoek bent naar een boxspring. Na het lezen van dit e-book kan jij een weloverwogen keuze maken.

NU DOWNLOADEN

 


donsdekens-3deBook: Donsdekens, dit moet je weten

Weet jij waarom je je dons niet moet laten reinigen bij de droogkuis of stomerij? In dit ebook lees je alles wat je moet weten over donsdekens.
Veel leesplezier!

NU DOWNLOADEN

 


donsdekens-3deBook: De ultieme Kreamat boxsprings koopgids

Voorkom een miskoop en maak gebruik van deze handige ‘Ultieme Kreamat Boxspring Koopgids’ boordevol tips en aanwijzingen. Je zult onder meer ontdekken wat de #1 reden is om voor een Kreamat boxspring te kiezen. Veel leesplezier.

NU DOWNLOADEN

 


swissflex-3deBook: De ultieme Swissflex koopgids

Swissflex heeft een uitgelezen assortiment matrassen en lattenbodems. Als je dit ebook hebt gelezen, dan wordt het kiezen van de juiste Swissflex matras heel gemakkelijk. Je ontdekt of je beter kiest voor een harde of zachte matras. Maar ook wat de unieke voordelen zijn van de Bridge lattenbodems van Swissflex. Veel leesplezier!

NU DOWNLOADEN