Silvana support hoofdkussen

• Groot assortiment kussens en dekbedden: voor elke wat wils.
• Ontdek het dekbed en het kussen dat bij jou past.
• Slapen onder dons geeft je unieke slaapbeleving.

Silvana kussens en dekbedden is al jaren een vaste waarde in de slaapmarkt. Het grote aanbod en talrijke variaties in het assortiment maakten van Silvana een grote speler. Recent werd dit bedrijf overgenomen door een andere grote bekende dekbed en kussenproducent: Ducky Don

DOE DE SLAAPTEST

Het hele productieproces van Ducky Dons speelt zich af in Nederland. Reeds sinds de jaren ’50 importeren en verwerken ze dons en veren. Het hele proces van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens gebeurt in de twee fabrieken in Ermelo in Nederland. Dankzij deze jarenlage productervaring en know-how in de verenbranche biedt Ducky Dons vandaag een hele eigen productlijn van dekbedden en hoofdkussens aan.

Met de overname van Silvana breidt Ducky Dons zijn assortiment aan slaapkussens en dekbedden nog eens aanzienlijk meer uit. Bij Sleepwise vind je vooral de hoofdkussens van Ducky Dons en Silvana. Dat betekent dat we je een groot aanbod kunnen aanbieden. Wat je behoeften ook zijn, we vinden met zekerheid het best bij jou passende hoofdkussen of dekbed . Transpireer je veel? Ben je allergisch? Wil je een kussen met een schouderuitsparing, een drukverlagend of dooradembaar kussen?

Kom gewoon even langs en laat ons je adviseren. We weten nu al zeker dat je heerlijk zal slapen met de donzen zachtheid van Silvana en Ducky Dons.

Natascha Wouterson
Wake up Happy

Donsdekens, dit moet je weten

Weet jij waarom je je dons niet moet laten reinigen bij de droogkuis of stomerij? In dit ebook ga je dit en nog veel meer ontdekken over donsdekens.

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *