Wat zegt de schoonmoeder van Koen Wauters over Gellness matrassen?

Inderdaad de schoonmoeder van Koen Wauters zegt: “het is heel aangenaam”. Kijk hier om het hele interview te zien. En daarin heeft ze gelijk. Een extra reden om iets meer te vertellen over Gellness. Gellness is een nieuwe innovatie op het vlak van slaapcomfort. Vreemd genoeg bestaat het materiaal al sinds 1986. Het is destijds ontwikkeld door Bayer.

Het materiaal is volledig vrij van weekmakers, is ideaal voor personen die veel zweten of last hebben van huisstofmijt. Sinds twee jaar worden van dit materiaal ook matrassen gemaakt. Het vindt ook toepassing bij rolstoelen, autozetels, sportschoenen, zadels voor paarden, etc., etc.

DOE DE SLAAPTEST

Gellness is ook zeer duurzaam. Tijdens de levensduur van een matras, draaien we ongeveer 150.000 keer rond op een matras. Bij testen met Gellness, waarbij een wals van 70kg 300.000 maal over het materiaal werd gerold,  is geen vervoming van het materiaal vastgesteld.

Gellness is een prima alterntief voor WATERBEDSLAPERS. De matrassen zijn net als bij een waterbed te verwarmen. Heerlijk om de spieren te ontspannen. Of voor die personen die kouwelijk zijn ingesteld. Kortom redenen genoeg om eens kennis te maken met Gellness.

 

Waterbedden, dit moet je weten

In dit ebook krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen. Je leest waarom de Romeinen al op waterbedden sliepen, hoe een waterbed jou kan helpen om lage rug, nek- en rugklachten te verminderen en de 5 belangrijkste criteria waarop je moet letten als je een waterbed koopt

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *