Matrassen Antwerpen

Antwerpen wordt ook wel de sinjorenstad genoemd, De bijnaam ‘sinjoren’ voor de Antwerpenaren dateert uit de periode in de Tachtigjarige Oorlog dat de Spanjaarden Antwerpen bezette en veel voorname inwoners de Spaanse titel ‘señor’ droegen.

Wij verkopen matrassen ten noorden van Antwerpen; waar wij twee prachtige matrassen winkels hebben. Een matrassen winkel in Schilde en een matrassen winkel in Kapellen. Dus ook voor echte sinjoren 🙂

Als je in de Antwerpen of omgeving woont en een matras gaat kiezen, dan moet je zeker ook een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Er is namelijk in Antwerpen veel keuze in matrassen en soms zie je door het bos, de bomen niet meer.

Wij kunnen dit goed begrijpen, want als je weet hoeveel tijd wij nodig hebben gehad om de markt te doorgronden, dan weten wij dat dit voor jou helemaal een grote opgave is.

Daarom hebben wij een heel eigen werkwijze ontwikkeld. Omdat wij al meer dan 15 jaar matrassen verkopen in Antwerpen is ons opgevallen hoe belangrijk onze slaapgewoontes zijn bij het kiezen van een matras.

Wij kwamen tot het inzicht dat het kiezen van een nieuwe matras los van onze slaapgewoontes is als soep eten met een vork.

Uit een klein maar interessant onderzoek is gebleken dat het veranderen van enkel je slaapgewoontes 48% verbetering van je slaap kan opleveren, maar in combinatie met het juiste matras of bed maar liefst 94%!

Om te bepalen wat de juiste matras is voor jou en je partner werken wij bij voorkeur op afspraak. Op die manier kunnen we voldoende aandacht besteden aan je slaapgewoontes en op basis daarvan de juiste matras kiezen.

Want als je het in omgekeerde volgorde doet, dan is het net zoiets als je eerst aankleden en dan gaan douchen. Niet echt logisch, toch?

Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat?

  • Je maakt een afspraak via deze link
  • Nadine uit een van onze Antwerpse matrassenwinkels neemt contact met jou op en informeert naar jullie wensen om een goed idee te krijgen wat voor jou of jullie belangrijk is
  • Je ontvangt onze wetenschappelijk onderbouwde “Slaap Quiz” om snel en eenvoudig in te schatten wat voor slaper jij bent
  • Je maakt een afspraak van 60 tot 90 minuten in een van onze matrassenwinkels in Noord Antwerpen, waar je op een comfortabele wijze kennismaakt met een van onze slaapexperts. We stellen je verschillende vragen gebaseerd op de Slaap Quiz om te bepalen wat jouw of jullie slaapgewoonten zijn
  • Dan gaan we samen bepalen wat voor jou of jullie de juiste matras is met bijpassende hoofdkussens, bedtextiel en eventueel dekbed.
  • Met uitgebreid de tijd om proef te liggen en te testen

Matrassen kiezen is een hele persoonlijke aangelegenheid en in de afgelopen 15 jaar hebben we heel veel inwoners van Antwerpen en de omliggende gemeentes blij kunnen maken met nieuwe matrassen.

Overigens verkopen wij niet alleen matrassen in de provincie Antwerpen maar ook ver daarbuiten. Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, zijn allemaal landen waar wij matrassen leveren.

De keuze is natuurlijk aan jou, maar mocht je zover zijn om ook ongelooflijk meer kwaliteit uit je slaap te halen, dan verwelkomen wij je graag in een van onze matrassen winkels in Antwerpen. Gebruik deze link om een afspraak te maken.

Kom gerust langs!


Adres
Matrassenwinkel Antwerpen-KapellenVredestraat 7 (Shopping Promenade)
B-2950 Kapellen
BTW-nummer: BE0895702453
Adres
Matrassenwinkel Antwerpen-SchildeTurnhoutsebaan 225
B-2970 Schilde
BTW-nummer: BE0895702453

Contact
Heb je vragen of wil je weten of de matrassen die je met elkaar wilt vergelijken in onze matrassen winkels in Noord-Antwerpen aanwezig zijn? Neem gerust contact op!

Maak je liever meteen een afspraak om de juiste matras te kiezen, klik dan hier

T: 03 605 32 13 (Sleepwise Antwerpen-Kapellen)
T: 03 385 31 21 (Sleepwise Antwerpen-Schilde)
E: info@sleepwise.be

In onze matrassen winkels in Noord-Antwerpen kunnen wij je persoonlijk advies geven en kan je al onze matrassen uitproberen.


Onze matrassen winkel in Antwerpen-Kapellen is 5 dagen per week van 10:00 tot 18:00 doorlopend geopend

Openingstijden matrassen winkel Antwerpen-Kapellen

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 09.30 tot 18.30 uur
Donderdag 09.30 tot 18.30 uur
Vrijdag 09.30 tot 18.30 uur
Zaterdag 09.30 tot 18.30 uur
Zondag Op afspraak

Onze matrassen winkel in Antwerpen-Schilde is 5 dagen per week van 10:00 tot 18:00 geopend

Openingstijden matrassen winkel Antwerpen-Schilde

Maandag Op afspraak
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
Zondag Op afspraak