Zou jij door Philippe Geubels gewekt willen worden?

WEKKER APP VAN PHILIPPE GEUBELS

Zou jij door Philippe Geubels gewekt willen worden? Dit kan ! Hier vind je de app van Philippe Geubels. Het schijnt de leukste wekker te zijn die je ooit hebt gehad. Via de app stel je s’ avonds de wekker in op je

smartphone en ’s ochtends word je wakker met de stem van Philippe Geubels.

Het wekgeluid kan je zelf niet kiezen, zoals bij andere wekkers. Je zult je dus bij het ontwaken moeten laten verrassen door Philippe. Of elke echtgenoot dit zo gezellig vindt, is natuurlijk een andere vraag.

DOE DE SLAAPTEST

IKEA DOET OOK ZIJN BEST OM AMERIKANEN TE HELPEN BIJ HET OPSTAAN

Iedereen kent ze, die ochtendroutines. In de meeste gezinnen – vooral met jongere kinderen – kan het er vrij hectisch aan toe gaan. IKEA deed onderzoek naar dit fenomeen en weide er zelfs een website aan: first 59. Het is een site met allerlei feiten over mannen en vrouwen en hun ochtendritueel.

‘Best grappig moet ik zeggen, maar het is alleen de vraag: wat je hier als consument effectief mee kunt?’

Via deze link kan je de resultaten van het onderzoek lezen dat IKEA heeft gehouden onder 1.012 Amerikanen. Er valt bijvoorbeeld te lezen dat:

  • 55% procent zichzelf niet ziet als een ochtend mens
  • meer dan de helft van de ondervraagde personen ‘s morgens ontbijt
  • 64% van de Amerikanen altijd ‘s morgens zijn bed opmaakt
DOE DE SLAAPTEST

Indirect is de site van IKEA een handige manier om hun producten voor bijvoorbeeld de slaapkamer onder de aandacht te brengen. Meer opbergruimte in de slaapkamer, een handige dressing, hoe creëer je een mooie landelijke style in je slaapkamer etc. Dit is echter alleen terug te vinden op de Amerikaanse site van IKEA. Zoek je hier een leuke siteom inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld je slaapkamer, dan is woontrendz.nl echt een aanrader. En een goed bed mag natuurlijk niet ontbreken in een mooie slaapkamer;-)

Lees ook ‘Het stylen van je slaapkamer, geen gek idee’

 

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *