Plan je bezoek aan Sleepwise

Sleepwise garandeert dat u binnen het uur de juiste matras of bed passend bij uw persoonlijke slaapprofiel en voorkeuren heeft gekozen. Ook voor uw hoofdkussen, dekbed en/of bedlinnen zult u in onze overzichtelijke winkels snel uw weg vinden.

Adres en contactgegevens
Sleepwise Schilde | Turnhoutsebaan 225, 2970 Schilde – | Open: di-do-vr-za 10:00-18:00 uur, woensdag en zondag op afspraak
Sleepwise Kapellen | Vredestraat 7, 2950 Kapellen – | Open: wo-za 10:00-18:00 uur, zondag op afspraak

Wenken voor u ons bezoekt
U weet hoe dat gaat, als u in de winkel staat, dan weet u niet meer precies de juiste maten van uw huidige bed of welke hoogte van hoofdbord bij u geplaatst kan worden. Ook de hardheid en type (pocketveren of latex) van uw huidige matras is prettig om te weten. Het is handig als u deze puntjes van te voren even bekijkt. Dus voordat u ons een bezoek brengt.

Als u een betaand bedkader heeft dat u wilt behouden, dan is het handig te weten welke de binnenmaten zijn.

Bent u geïnteresseerd in ons wetenschappelijk meetsysteem, maak dan een afspraak.  Het zou jammer zijn als u de moeite heeft genomen om naar een van onze winkels te komen en wij u vanwege drukte op dat moment niet kunnen helpen.

Bereikbaarheid
Onze winkels beschikken over ruime parkeermogelijkheden. Bij Sleepwise Kapellen is dit de VINCI parkeergarage onder het Shopping Center Promenade. Bij Sleepwise Schilde is er een ruime parking achter de winkel. Als u in Schilde aan de voorzijde parkeert, vergeet dan uw parkeerkaart niet. De winkels zijn goed toegankelijk voor mindervaliden en hebben een gezellige kinderhoek voor de kinderen tijdens uw bezoek.

Met DE LIJN zijn onze winkels ook goed te bereiken. In Schilde kunt u uitstappen bij halte Kerkelei in Kapellen bij de halte voor het oude gemeente huis.