Slaapwinkel Kapellen

Als je op zoek bent naar een goed bed, breng dan zeker een bezoek aan de slaapwinkel van Kapellen. Het is een gezellige slaapwinkel waar ze nog de tijd voor je nemen om de juiste keuze te maken. In de slaapwinkel van Kapellen staan de slaapadviseurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. In de slaapwinkel van Kapellen vind je bedden van alle grote merken.

In de slaapwinkel van Kapellen nemen ze steeds de klant als uitgangspunt. We bepalen samen je persoonlijke slaapprofiel, zodat je altijd het juiste matras of bed kiest. In de slaapwinkel van Kapellen kijken we bijvoorbeeld ook naar je voorkeur lighouding, dus of je vooral op je rug- zij of buik slaapt. Of je de voorkeur geeft aan een hardere of zachtere matras. Op die manier wordt het heel gemakkelijk om de juiste keuze te maken en voorkom je een (dure) miskoop.

Daarom is het een goed idee om je zoektocht naar een goed bed of matras te starten bij de Slaapwinkel van Kapellen. Mocht je weinig tijd hebben of maak je liever een afspraak, neem dan gerust telefonisch contact op met de slaapwinkel van Kapellen. Onze slaapadviseurs staan je graag te woord en geen vraag is ons teveel.

P.S.: in de slaapwinkel van Kapellen kun je ook matrassen op maat bestellen

Kom gerust langs!


Adres
Vredestraat 7
(Shopping Promenade)
B-2950 Kapellen
BelgiëT: 03 605 32 13
E: info@sleepwise.be
BTW-nummer: BE0895702453
Openingstijden

MAOp afspraak
DIOp afspraak
WO10.00 – 18.00
DO10.00 – 18.00
VR10.00 – 18.00
ZA10.00 – 18.00
ZOOp afspraak


Contact

Heb je vragen of wil je weten of de bedden die je met elkaar wil vergelijken in onze slaapwinkel aanwezig zijn? Neem gerust contact op!

T: 03 605 32 13
E: info@sleepwise.be slaapwinkel Kapellen

In onze slaapwinkel kunnen wij je persoonlijk advies geven en je onze bedden laten uitproberen.

Onze slaapwinkel in Kapellen is 6 dagen per week van 09:30 tot 18:30 doorlopend geopend.