Test je hoofdkussen thuis!

Investeer in je gezondheid op een zeer eenvoudige manier. Zowel bij Sleepwise Schilde als Kapellen (winkelcentrum Promenade) kan je alle hoofdkussens thuis uittesten.

Je hebt de keuze uit meer dan 60 verschillende exemplaren.  Wij vragen je enkel een sloopje van € 27,- p/st. aan te schaffen. Je kunt dan het kussen een week lang uittesten en zo vaak ruilen als u wilt.

Je eigen hoofdkussen binnen enkele minuten uitgekozen bij Sleepwise

1. Start
Kom langs in een van onze winkels. Door een gerichte vraagstelling van een van onze medewerkers kunnen wij goed bepalen welk hoofdkussen voor jou in aanmerking komt.

2. Proefliggen
De 2 of 3 kussens die in aanmerking komen, probeert je in de winkel uit op een matras die het dichtste in de buurt komt van jouw eigen matras. Slaapt je zacht dan probeert je het kussen uit op een zachte matras. Of andersom op een harde of medium matras. Dit geldt ook voor WATERBEDSLAPERS. Elke situatie kunnen wij simuleren om het beste resultaat te behalen.

DOE DE SLAAPTEST

3. Kies de juiste beschermhoes en sloop
Samen kiezen we de juiste beschermhoes en sloop. Tegenwoordig is er bijvoorbeeld temperatuurregelend textiel op de markt (Temprite). Deze slopen zijn dan voorzien van climate control. Dit temperatuurregulerend textiel neemt de warmte op als je het afstaat en geeft de warmte weer af als je het weer nodig hebt. Voor een kussensloop is dat heel prettig. Nooit te heet of te koud. Naast slopen wordt climate control ook toegepast in kussens, dekbedden en matrasopdekken.

4. Testkussenprogramma
Mocht je niet helemaal overtuigd zijn, dan kunt je het kussen ook op proef mee naar huis nemen. Wij vragen u enkel een speciaal sloopje aan te schaffen voor € 27,- p/st. en je kunt dan het kussen een week lang uittesten en zo vaak ruilen als je wilt.

5. Voorraad
Alle hoofdkussen hebben wij (onder normale omstandigheden) op voorraad. Dus als je je keuze hebt gemaakt, dan kunt je het kussen direct mee naar huis nemen.

6. Slaap-zacht-vannacht-garantie
Sleepwise stelt jouw vertrouwen zeer op prijs. Wij verkopen de beste merken en houden de marktontwikkelingen goed in de gaten. Wees dus gerust: topkwaliteit is bij ons standaard.