LETICIA MODULAR. Het matras dat zich op jouw instelt!!!

Geen enkel mens heeft dezelfde lichaamsbouw heeft. De ene is smal op de heupen en heeft brede schouders. De andere is heel lang of net heel kort. Bovendien slapen alle mensen anders. De favoriete lighouding, op de buik, op de rug of op de zij, verschilt van persoon tot persoon. Het is dan ook vanzelfsprekend dat niet iedereen zo maar op eenzelfde matras kan slapen. We hebben elk onze eigen schoenmaat en kledingmaat. De ene jurk of schoen past ons goed, de andere minder. Waarom zouden jij en je partner dan moeten slapen op één grote matras die niet op ieders maat afgestemd is?

DOE DE SLAAPTEST

Leticia Modular!

Vandaag is er een revolutionaire oplossing voor al wie op een matras wil slapen die volledig op zijn eigen maat wordt ingesteld! En toch hoef je niet over te stappen naar lits jumeaux of naar twee verschillende matrassen waarbij er steeds een naad verschijnt tussen de matrassen. Zowel jij als je partner kunnen samen gezellig op een grote matras slapen. Voor elk deel kiest iedere partner zijn persoonlijke instelling en zijn eigen hardheid van zacht naar soepel of stevig. De Leticia Modular matrassen bevatten hiervoor een aangepaste topper. ‘Modular ‘zegt het zelf: deze matrassen worden volledig naar jouw eigen wensen en lichaamspostuur ingesteld.

DOE DE SLAAPTEST

Andere voordelen

De toppers van de Leticia Modular matrassen maken integraal deel uit van de matras. De topper zit dus mee in de mastrashoes. Daardoor kan de topper niet verschuiven. Je kan de matrassen bovendien gebruiken op lattenbodems en op boxsprings.

De Leticia Modular matrassen kan je exclusief bij Sleepwise komen uittesten. We verwelkomen je graag en geven je al nodige het advies.

Natascha Wouterson

Wake up Happy

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *