Te warm in bed tijdens de overgang? Leticia Modular Matrassen!

Bericht aan de dames in de overgang:
‘Gun jezelf deze matras en maak ‘de overgang’ wat zachter!’

Maak je je zorgen over de ongemakken van de overgang? Opvliegers tijdens de dag en nachtzweten tijdens de nacht, je hoort er de wildste verhalen over. Feit is dat de menopauze je hele hormonenhuishouding in meer of mindere mate in de war brengt. Dat veroorzaakt bijvoorbeeld dat vervelende nachtzweten. Heb je er last van, dan raden wij je aan om de toestand van je bestaande matras eens na te kijken.

Sleepwise ging op zoek en vond…!
Goed slapen intrigeert ons. We zoeken altijd naar kwaliteitsvolle producten die problemen bij het slapen kunnen verhelpen. Het Leticia Modular matras is er daar eentje van. Het matras heeft een optimale lucht- vocht en warmtecirculatie. Dat komt omdat het opgebouwd is uit duizenden open microcellen die zeer snel opdrogen. Dat maakt het matras zeer geschikt voor personen die meer dan gemiddeld transpireren. Al dan niet tijdelijk van aard.

Doe jezelf daarom een plezier!
Zweetaanvallen tijdens de nacht zijn allesbehalve aangenaam. Je wordt badend in het zweet wakker. Jijzelf voelt je plakkerig en je beddengoed, matras en hoofdkussen voelen nat en koel aan. Je gaat uiteraard eerst wat woelen. Dan krijg je het stilaan koud door het zweetvocht. Je nachtrust is verstoord. Je gaat midden in de nacht uit je bed voor een nieuw laken of kussensloop. Dat hoef je allemaal niet mee te maken. Het kan ook anders!!!

Het Leticia Modular matras ventileert perfect!
De zweetaanvallen kan je moeilijk vermijden maar je kan er wel voor zorgen dat je matras optimaal ventileert. Dat neemt de onaangename gevolgen van zweten voor een groot deel weg. Het ganse productieprocedé en de materialen maken dat het matras een optimale lucht- vocht en warmtecirculatie heeft. Dit matras is uiteraard voor iedereen een goede aankoop wanneer men het snel te warm heeft in bed. Nog nooit was een matras in staat om zulk een optimaal slaapklimaat in bed te brengen. Als je deze matras dan nog combineert met het juiste dekbed, dan heb je helemaal gewonnen. Het dekbed bepaalt namelijk ook heel sterk hoe warm je het in bed hebt. Ben je een zweter? Ga dan niet voor dons maar eerder voor een meer temperatuur regulerend materiaal zoals kasjmier en kameelhaar.

DOE DE SLAAPTEST

Exclusief bij Sleepwise te verkrijgen.
Verwen jezelf in deze periode. Eet gezond, beweeg veel en slaap goed! Je bent het aan jezelf verschuldigd. Dat goed slapen daar kunnen wij je mee helpen. De Leticia Modular matrassen zijn exclusief te verkrijgen bij Sleepwise Kapellen en Schilde. Je zal het pas geloven als je de matras van dichtbij ziet, voelt en uittest. We heten je van harte welkom!!!

Natascha Wouterson
Wake up Happy

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *