Ontdek het nieuwe ‘Design in the city’ thema in alle Sleepwise winkels.

We zijn halverwege de herfstperiode en het nieuwe winterseizoen is in aantocht.  Dat is een goede reden voor Sleepwise om de winkels in een nieuw kleedje te stoppen. Maar het is misschien ook een goede reden voor jou om je slaapkamer in een aangepaste, winterse sfeer te stoppen.  Kom daarom langs bij Sleepwise in Kapellen en Schilde om leuke decoratie-ideeën op te doen.

De winter roept bij velen van ons ‘gezelligheid’ op. We voegen aan ons interieur mooie plaids toe, we branden kaarsen en vullen onze zetels aan met zachte, warme kussentjes. Ook in onze slaapkamers zijn we in deze winterse periode aan extra gezelligheid toe.

Bekijk daarom onze nieuwe collectie dekbedovertrekken. Ze zal je verbazen met mooie opvallende maar warme, winterse tinten in katoen, zijde of zachte flanel. Flanel is trouwens een aanrader voor de kouwelijke mensen onder ons. Ontdek ook onze trendy skyline motieven waarmee je je slaapkamer een internationale look geeft. Heerlijk om weg te dromen over de volgende reis die je zal maken. Extra topgezelligheid creëer je ook met onze warme pelzen bedspreien.

De accessoires van Kare Design geven stuk voor stuk een extra origineel design aan je slaapkamer. Spaarpotjes in de vorm van beertjes, bulldogs, kandelaars, spiegels en originele muurdecoratie staan allemaal te bewonderen in onze winkels. Ook leuk als eindejaarscadeau natuurlijk.

Zijn je plannen groter dan hier en daar een nieuw decoratiestukje bij te plaatsen? Ben je van zin om je matras of je volledige bed te vervangen? Uiteraard staan we dan voor je klaar met degelijk advies over jouw nieuwe bed dat we samen op basis van jouw slaapprofiel kiezen.

DOE DE SLAAPTEST

Redenen genoeg dus voor een bezoekje aan de Sleepwise winkels Kapellen en Schilde.

We verwachten je! Tot gauw!

Natascha Wouterson
Wake up Happy.

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *