Sleepwise of Swiss Sense? Aan jou de keuze !!

Helder advies, kwalitatief slaapcomfort, tijdige leveringen en excellente na-service. Dit zijn de troeven Sleepwise.

Als consument ben je uiteraard kritisch over deze beloften. En terecht! Je hebt recht op helder advies want een bed kopen is niet het gemakkelijkste koopje. Een bed koop je voor een aantal jaar. Het staat garant voor een goede nachtrust. En die is belangrijk om een energiek leven te leiden. Maar het aanbod van bedden en beddenmerken is groot, het aanbod van winkels is groot en hoe weet je als klant of je aanklopt bij de juiste beddenwinkel.

DOE DE SLAAPTEST

Daarom is het een goed idee om een bezoek te brengen aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse kaai. Hier hebje meerdere beddenwinkels vlakbij elkaar, zoals Sleepwise, Matthieu’s beddenbedrijf. En binnenkort opent beddenwinkel Swiss Sense ook hier haar deuren. De (red. de Swiss Sense winkel aan de A12 bij Schelle wordt blijkbaar gesloten). Als je toch op zoek bent naar een nieuw boxspring bed, dan is het een goede gelegenheid om de beddenwinkels van Sleepwise en Swiss Sense op de Bedden Boulevard Antwerpen met elkaar te vergelijken. In Antwerpen-Zuid zitten de winkels van Sleepwise en Swiss Sense namelijk op loopafstand van elkaar. Sleepwise op de Kloosterstraat 96 en Swiss Sense op de Vlaamse Kaai 63.Het assortiment van Swiss Sense beperkt zich tot de huismerk boxsprings van Swiss Sense. Bij Sleepwise kan je terecht voor de merken Carpe  Diem Beds of Sweden, Het Belgisch Bed, Fylds’, Kreamat, Metzeler, Magnitude, Swissflex, Tempur en Revor. En niet alleen voor boxsprings maar ook voor lattenbodems, dekbedden en bedtextiel. Sleepwise heeft ook de grootste collectie hoofdkussens van de regio Antwerpen. Bij Sleepwise heb je de keuze uit meer dan 60 verschillende hoofdkussens. Voor de hoofdkussens bestaat ook een testprogramma. Sleepwise of Swiss Sense? Aan jou de keuze !!

De 6 meest gemaakte fouten

Ontdek waarop je moet letten als je een matras of bed gaat kopen (95% van de mensen laat deze kans liggen) en voorkom een dure miskoop

E-book
Sending

3 Reacties

  1. My brother recommended I may like this web site. He was entirely right.
    This post truly made my day. You can not consider simply how so much time I had
    spent for this info! Thanks!

  2. Ik ben ook geslaagd bij Sleepwise en niet swissense. Sleepwise had veel meer assortiment en ook de service was hier veel beter. Hier kregen wij echt advies en geen verkooppraatje te horen.

  3. Wij zijn bij swisssense langs geweest en waren ook niet onder de indruk van hun assortiment. Wij hebben gekozen voor een winkel die meerdere merken heeft en waar ze een objectief advies konden geven. Bij ons in de buurt was dit cornelis bedding in rumst. Wij slapen heerlijk nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *