Workshop door Floris Wouterson: ‘Is slapen een nutteloze bezigheid of juist moordend voor je succes?

De omzet van je bedrijf verhogen, een promotie binnenhalen, stoppen met roken, met drinken, met te hard rijden? Of juist beginnen met iets, zoals sporten, mediteren, gezond eten? Zit daar iets tussen wat jij dit jaar wilt bereiken, op je werk of daarbuiten?

Dan kun je twee dingen doen.

Er zijn twee gedragingen die veel met elkaar te maken hebben, maar ook flink kunnen botsen: vroeg opstaan en voldoende slapen. Er is een groep in deze wereld die slapen een vrij nutteloze bezigheid vindt, die je tot het minimum moet beperken.

Zo win je tijd om aan je succes te bouwen. De andere groep ziet een goede nachtrust juist als onmisbaar. Wat je ook wilt doen (of laten), voldoende slaap is volgens hen de basis om dat te kunnen.

Als je een van deze twee gewoontes zou willen invoeren, welke kun je dan het beste kiezen? Of kan het allebei: én vroeg uit de veren én goed slapen? Maakt het bovendien iets uit of je om vijf uur ’s ochtends opstaat, of pas om tien uur, als je wel hetzelfde aantal uren hebt geslapen? En hoeveel uren zijn eigenlijk genoeg?

Floris’ bestseller Superslapen, praktische lifestyle principes voor je beste nachtrust ooit kreeg een 5 sterren beoordeling van de NRC Handelsblad: ‘Wat dit overzichtelijke boek misschien nog wel nuttiger maakt, is dat Wouterson al snel overgaat op hoe je dan die diepe, herstellende nachtrust bereikt’. En stond weken nummer #1 op de bestseller top 100 van Managementboek.nl

Deze exclusieve eenmalige workshop kun je op vrijdag 29 november 2019 volgen.

Het is heel makkelijk om je plaats te reserveren. Vul het onderstaande formulier in en wij reserveren je plaats.

Workshop Sleepwise
Bezig met versturen

Tot gauw!

Het Sleepwise Team!